Ads Top

Αγόρασε ο Ρονάλντο το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο;


Οι Ισπανοί υποστηρίζουν, ότι ο άσος της Γιουβέντους είναι ο άγνωστος κάτοχος της Bugatti La Voiture Noire, που κοστίζει 11 εκατ. ευρώ και αποτελεί το ακριβότερο μοντέλο στον πλανήτη!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τρέλα με τα γρήγορα και υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Αν πιστέψουμε ωστόσο ορισμένα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, τότε ο CR7 κατάφερε να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς το νέο του αυτοκίνητο είναι το ακριβότερο καινούριο μοντέλο στον κόσμο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Bugatti La Voiture Noire με κινητήρα 1.500 ίππων και τελική ταχύτητα 420 χλμ./ώρα, για χάρη της οποίας φέρεται να πλήρωσε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής –σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca- έντεκα εκατομμύρια ευρώ!

Εκτός από πανάκριβο, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι και το δεύτερο πιο γρήγορο όχημα με πινακίδες κυκλοφορίας σε όλον τον πλανήτη, αμέσως μετά το Koenigsegg Agera RS που κατέχει από τον Οκτώβριο του 2017 το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με 447,23 χλμ./ώρα. Επίσης, η La Voiture Noire (σημαίνει στα γαλλικά ‘’Το μαύρο αυτοκίνητο’’) είναι εξολοκλήρου χειροποίητη και θα κατασκευαστεί μόνον ένα και μοναδικό τέτοιο μοντέλο με σαφείς σχεδιαστικές αναφορές στη θρυλική Bugatti Type 57 SC Atlantic της δεκαετίας του 30.

Πάντως ο σταρ της Γιουβέντους θα χρειαστεί να κάνει τουλάχιστον ενάμιση χρόνο υπομονή, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ξεχωριστού αυτού μοντέλου και να φτάσει η πολυπόθητη στιγμή της παραλαβής του. Η Bugatti La Voiture Noire παραγωγής δεν πρόκειται να είναι έτοιμη πριν το 2021 και αυτό το μοντέλο που παρουσίασε η εταιρεία τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποτελεί απλά ένα πρωτότυπο. Τότε μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και η φήμη, ότι το υπερπολυτελές μοντέλο είχε κατασκευαστεί για λογαριασμό του πρώην προέδρου και πατριάρχη του ομίλου της VW, Φέρντιναντ Πιχ. Αν αληθεύουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, επρόκειτο απλά για μία προσπάθεια αντιπερισπασμού, ώστε να μην αποκαλυφθεί το όνομα του πραγματικού αγοραστή του αυτοκινήτου, δηλαδή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πέντε φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας φημολογείται, ότι διαθέτει έναν στόλο περίπου 20 πολυτελών και γρήγορων αυτοκινήτων. Στη Γιουβέντους κερδίζει καθαρά περίπου 30 εκατ. ευρώ ετησίως, άρα η νέα Bugatti θα του κοστίσει τις αποδοχές 4 ½ μηνών. Ο Ρονάλντο έχει πετύχει στη διάρκεια της καριέρας του πάνω από 600 τέρματα σε επίσημους αγώνες, έχει κατακτήσει πέντε φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, αναδείχθηκε το 2016 πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ με 126 γκολ. Επίσης έχει ψηφιστεί πέντε φορές καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.