Ads Top

Ιωσηφίδης: «Ευκαιρία για το επόμενο βήμα, ερέθισμα το Champions League»


Στην κάμερα του OPEN μίλησε ο πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ το 1976 και 1985, Κώστας Ιωσηφίδης, που είχε ενεργό ρόλο στη φιέστα, αφού οδήγησε το τρόπαιο μαζί με τον Γιώργο Κούδα στο βάθρο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του OPEN:

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σαββίδη που πίστευε και πιστεύει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και σήμερα το δείχνει. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που μετά από 34 χρόνια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ξανά».

Για το ότι σήμερα δεν είναι φυσικά ποδοσφαιριστής αλλά έχει πόστο στην ομάδα:

«Εντάξει, για μένα είναι το ίδιο, είναι σαν να είμαι πάλι ποδοσφαιριστής, η χαρά είναι μεγάλη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους προπονητές, είναι στιγμές που θα μας μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όσα χρόνια κι αν περάσουν».

Για την συγκινητική φιέστα και τη συμμετοχή του σε αυτήν:

«Ήταν πολύ συγκινητικό, ήταν πολύ μεγάλη τιμή, πολύ μεγάλη χαρά που ήμασταν κι εμείς (σ.σ οι πρωταθλητές του ‘76 και του ‘85) παρόντες. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ, τον πρόεδρο... Συγχαρητήρια στους συντελεστές της επιτυχίας, παίκτες, κόσμο, πρόεδρο και φυσικά προπονητές».

Για τη σημασία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια στο εξής:

«Είναι μια ευκαιρία να περάσουμε στο επόμενο βήμα, που πρέπει να είναι καλύτερο απ’ το προηγούμενο. Μετά το πρωτάθλημα, ένα ερέθισμα μπορούμε να βρούμε στο Champions League, στο Europa League, οπουδήποτε κι αν αγωνιστούμε. Πήραμε το πρωτάθλημα και κοιτάμε πλέον για κάτι καλύτερο».

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.