Ads Top

Ξέσπασμα Παπαθεοδώρου: "Πού είναι οι ΠΑΟΚάρχες; Βιώνουμε μία εξαθλίωση"!


Σκληρές αλήθειες για όσα βιώνει ο Έλληνας κόουτς του Δικεφάλου.
Ηλίας Παπαθεοδώρου - ΠΑΟΚ: Ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Κολοσσό, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τους ΠΑΟΚάρχες είμαι εδώ».

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη. Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο που επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού και το χάσαμε».

Για τις συνθήκες του αγώνα: «Καλύτερα να μην πω τι σκέπτομαι. Δεν υπάρχει λόγος. Μάλλον δεν τα έχουμε δει όλα».

Για τα παιδιά και το στάφ που τρέχει την ομάδα: «Ολοι κάνουν μεγάλη υπέρβαση, δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση. Είμαστε εντάξει μεταξύ μας, ξέρουμε τι προσπάθεια κάνουμε, τι έχει συμβεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και την ομάδα για να ολοκληρώσουμε με το καλύτερο τρόπο τη χρονιά».

Για το αν έχει διάθεση να επιστρέψει: «Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τους ΠΑΟΚάρχες είμαι εδώ. Εγώ να πω κάτι περισσότερο; Είμαι συνειδητοποιημένος, δεν με ξαφνιάζει αυτό που αντιμετωπίζουμε. Έχω κάνει πολύ παραπάνω από τις αρμοδιότητες μου και δεν μπορώ να πω περισσότερα γι' αυτό που συμβαίνει. Βιώνουμε μια εξαθλίωση, θα πιούμε το ποτήρι μέχρι το τέλος. Προφανώς έχουμε δημιουργήσει προβλήματα στον σύλλογο πηγαίνοντας μετά από 20 χρόνια τελικό, παίζοντας με΄χρι τον Μάρτιο στην Ευρώπη. Έτσι έχουμε τον ανάλογο σεβασμό».

Για το αν έχει πάρει απαντήσεις από τη διοίκηση: «Πρέπει να απευθυνθώ στους ανθρώπους στους οποίους είμαι υπόλογος. Έχω κάνει την προσπάθεια μου, έχω ρωτήσει και οι απαντήσεις δίνονται από την εικόνα. Προφανώς έχουν πάρει και οι ίδιοι αντίστοιχες απαντήσεις. Ας μιλήσουν αυτοί που πρέπει. Εγω μιλάω για την ομάδα, για το που πάμε εκδρομές και περνάμε ωραία».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.