Ads Top

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα έχει προηγούμενο η κυριαρχία του ΠΑΟΚ»


Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους άνδρες, την Κ19 και ενδεχομένως την Κ17, θα έχει πετύχει ένα μοναδικό επίτευγμα στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.


Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας χαρακτήρισε «φαινόμενο» μία τέτοια επιτυχία από τον σύλλογο, ο οποίος θέλει να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φέτος κατάφερε να πετύχει σε κορυφαίο επίπεδο.

Μάλιστα, μίλησε και για τα ταλέντα που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου του Βορρά», τα οποία στο μέλλον είναι πιθανό να τα δούμε και στις Εθνικές ομάδες.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει κυρίως από τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσγειωθεί στην πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους πανηγυρισμούς που κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Τέλος, σχολίασε τις κινήσεις της διοίκησης σε συνεννόηση με τον Ρουμάνο τεχνικό όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



sport-fm.grAdvertisement
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.