Ads Top

Φήμες για «μπαμ» Σαββίδη με πρώην του Ολυμπιακού!


Φούντωσαν οι φήμες στην Τούμπα - Θα γίνει το «μπαμ» με πρώην του Ολυμπιακού;
Δεδομένη και γνωστή η πρόθεση του Δικεφάλου να ενισχυθεί με έναν (ακόμη) ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο κέντρο του. Ίσως μάλιστα η συγκεκριμένη κίνηση να είναι και η πρώτη χρονικά που θα γίνει στο επερχόμενο παζάρι, αφού οι ημερομηνίες... πιέζουν. Οι υποχρεώσεις του συλλόγου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάνε τόσο νωρίς που δεν επιτρέπουν ελπίδα για έγκαιρη αποθεραπεία των Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, δημιουργώντας αυτήν την αναγκαιότητα άμεσης ενίσχυσης.

Δεδομένο πως θα γίνει η προσπάθεια για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Αν βρεθεί άκρη με την Πόρτο και γίνει το deal, τότε, τελειώνει στον Πορτογάλο η αναζήτηση. Διαφορετικά, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πάει γι’ άλλα. Και, όπως κυκλοφόρησε χθες, ίσως να στρέψει το βλέμμα της σε έναν άλλο "Πορτογάλο", τον Ανδρέα Σάμαρη.

Ο sportdog έψαξε το σχετικό θέμα και παραθέτει όλες τις παραμέτρους του. Οι "ασπρόμαυροι" και ο Έλληνας άσος δεν έχουν καμία απολύτως επαφή. Προτεραιότητα του διεθνούς μέσου είναι να παραμείνει στην Μπενφίκα. Κατάφερε και μετά την αλλαγή στον πάγκο των Λουζιτανών να επιστρέψει στο βασικό τους σχήμα, αυτό όμως δεν του εξασφαλίζει -όπως πιστεύεται- νέο συμβόλαιο του "Ντα Λουζ".

Παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, η Μπενφίκα δεν έχει κάνει καμία πρόταση, καμία κίνηση για να δείξει στον παίκτη πως επιθυμεί την παραμονή του. Πηγές από την Πορτογαλία εκτιμούν πως αυτό δύσκολα θα αλλάξει και πως ακόμη και αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, κόντρα στις εκτιμήσεις, τότε η προσφορά της Μπενφίκα θα είναι (στην καλύτερη) ισόποση των χρημάτων που τώρα εισπράττει ο ποδοσφαιριστής στη Λισαβώνα (κάτι περισσότερο από 600.000 ευρώ).

Για τον ίδιο τον παίκτη, προκειμένου να παραμείνει στην Μπενφίκα, το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Επειδή όμως μιλάμε για το τελευταίο, καλό, συμβόλαιο της καριέρας του, λογικό είναι να μετράει -πλέον-και τα χρήματα. Ο εκπρόσωπός του, ως οφείλει, ανεξαρτήτως των προθέσεων και της επιθυμίας του πελάτη του, τον "δουλεύει" σε όλη την Ευρώπη έχοντας συγκεκριμένο "τιμολογιακό" πλαφόν: 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ανταπόκριση δεν έχει βρει, πέραν της Γαλατασαράι, η οποία έχει διαμηνύσει πως καλύπτει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του Ελληνα μέσου. Και πάλι όμως, επειδή ακριβώς η βασική (ίσως και η μόνη) επιθυμία του Ανδρέα Σάμαρη είναι να παραμείνει στην Πορτογαλία, έχει την "τσιμ-μπομ" στο... περίμενε, αφού πρώτα θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την Μπενφίκα.

Επαναπατρισμός, ως επιλογή, είναι η τελευταία των... τελευταίων στο μυαλό του Έλληνα άσου. Ακόμη όμως και αν φτάσει στην πορεία του καλοκαιριού στο προσκήνιο (που θέλει πραγματικά αλλεπάλληλες "πόρτες" για να γίνει κάτι τέτοιο), το 1,5 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο 30χρονος μέσος είναι ένα ποσό που ο (ακόμη και ο large) ΠΑΟΚ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να του προσφέρει (και πιθανώς να μην προσφέρει σε κανένα μέσο που ενδιαφέρει, ούτε καν στον ίδιο τον Ολιβέιρα).

Οπότε, συμπερασματικά, δεν πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση στο συγκεκριμένο "θέμα". Αν κάτι αλλάξει, το sportdog θα σας ενημερώσει έγκαιρα και υπεύθυνα…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.