Ads Top

Συνελήφθη πρώην γνωστός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού!


Σύλληψη - βόμβα για πρώην γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή! - Διαβάστε τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!
Ποιος είναι και για ποιο λόγο κατηγορείται.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Χρήστο Πατσατζόγλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει ο ιστότοπος piperata.gr συνελήφθη για εισαγωγή και εμπόριο «μαϊμού προϊόντων». Εμα μέρος τα πωλούσε σε καταστήματα συμφερόντων στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και στην Χαλκίδα.

Επιπλέον, φέρεται να προμήθευε ακόμη και μεγάλα εμπορικά καταστήματα σε Αθήνα (για παράδειγμα Κολωνάκι) και Πειραιά. Η δε εισαγωγή τους γινόταν από την Τουρκία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (4 Απριλίου) -η σύλληψη του οποίου κρατήθηκε άκρως μυστική!-, ενώ φέρεται να παρέμεινε στην ΓΑΔΑ έως και την Δευτέρα (8 Απριλίου), καθώς ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι την υπεράσπισή του ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο τού πρώην δημάρχου, βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Μίχου, με τον οποίο μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λάμπρος Μίχος έχει κι αυτή τη φορά το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝΑΛ, κι αν επιβεβαιωθεί η εμπλοκή του, θα δυσκολέψει ηθικά την υποψηφιότητα του, καταλήγει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας piperata.gr. 

eretikos.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.