Ads Top

«Να γίνουν αγώνες διαφήμιση του βόλεϊ»


Οι τέσσερις φιναλίστ του φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών και οι φορείς του αθλήματος περιμένουν θέαμα στη διοργάνωση της Ιεράπετρας, 19/20 του μήνα. 
Αυτό δήλωσαν περίτρανα οι παρόντες στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, λέγοντας πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί γα την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά:

Γιούρι Φιλίποφ: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της Ιερράπετρας για τη φιλοξενία και εύχομαι στις δύο ημέρες να είναι γεμάτο το γήπεδο και να δουν τα παιδιά δύο καλά παιχνίδια. 

Το αν θα αλλάξουμε κάτι θα φανεί αύριο, εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το Κύπελλο. Να παλέψουμε για κάθε μπάλα μέσα στο παιχνίδι». 

Από την πλευρά του ο Θάνος Τερζής, που εκπροσώπησε τους αθλητές του «Δικεφάλου», ανέφερε πως: «Να ευχαριστήσω, με τη σειρά μου, τον Δήμαρχο και όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση. Εγώ έχω ευχάριστες μνήμες, γιατί είχαμε πανηγυρίσει την πρόκριση με Εθνική Νέων. 

Η ομάδα μας είναι η περυσινή κάτοχος και, ξεκινώντας αύριο με τον ημιτελικό, θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Βέβαια, πρώτα είπαμε πως είναι ο αυριανός ημιτελικός και βλέπουμε». 

Γιάννης Ορφανός: «Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και όλους τους φορείς για αυτήν τη διοργάνωση, αλλά και την Ομοσπονδία που κάνει το καθήκον της σωστά, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο και να συνεχιστεί το όνειρό μας για την κατάκτηση του τροπαίου. 

Εμείς θα εξαντλήσουμε μέχρι την τελευταία πιθανότητα, ώστε να είμαστε οι κάτοχοι του τροπαίου». 

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των «κυανόλευκων», Κώστας Προύσαλης, σημείωσε πως: «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο φαιναλ φορ του Κυπέλλου για δεύτερη σεζόν. Ξέρουμε ότι θα έχουμε απέναντό μας μια δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου. Θέλει υπομονή και θέλησαν για να τα καταφέρουμε». 

Φερνάντο Μουνιόθ: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν, ώστε η διοργάνωση αυτή να φιλοξενηθεί στην Κρήτη. Πάντα η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει ότι δυνατόν καλύτερο για το ελληνικό Κύπελλο. Η δική μας προσπάθεια είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και στον τελικό». 

Ερωτηθείς για τον Αλεξίεφ και τον Κουμεντάκη: «Είναι πιθανόν να παίξουν. Ο Αλεξίεφ έκανε θεραπεία στην Αθήνα και θα έρθει αύριο, θεραπεία έκανε και ο Κουμεντάκης, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τον Χριστοφιδέλη, ο οποίος μπορεί να παίξει». 

Από την πλευρά του, ο τελευταίος ανέφερε πως: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία. Να γίνουν όμορφα παιχνίδια, σε αθλητικά πλαίσια. Στοχεύουμε στην κατάκτηση του τροπαίου και χρειαζόμαστε και την τύχη για να συμβεί αυτό». 

Ράτκο Παβλίσεβιτς: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ ωραία φιλοξενία στην Ιεράπετρα. Νιώθουμε πολύ άνετα και έχουμε ότι ζητήσαμε από τους ανθρώπους εδώ. Είμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε σε αυτό το final 4, το οποίο είναι ένα πολύ όμορφο event του ελληνικού βόλεϊ». 

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανέφερε πως: «Θέλω να ευχαριστήσω τους κρατικούς φορείς. Είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα πόσο φιλόξενος λαός είμαστε και ειδικά το νησί. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως ο Φοίνικας Σύρου δεν ήρθε απλά για να συμμετέχει στη διοργάνωση. Θέλω να παρουσιαστούμε δυνατοί και, γιατί όχι, να μην κερδίσουμε και εμείς ένα τρόπαιο». 

Γιώργος Καραμπέτσος: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση η μεγάλη συμμετοχή από πλευράς εκπροσώπων των ΜΜΕ και αυτό δείχνει πολλά. Είναι η τρίτη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενεί η Ιεράπετρα. Η αρχή έγινε το 1998 με τη διεξαγωγή του ομίλου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων, ακολούθησε το 2008 το Κύπελλο γυναικών και τώρα έχουμε το Κύπελλο ανδρών. 

Η Κρήτη αγαπάει το βόλεϊ και αυτό φαίνεται και από την άνοδο του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία. Τέσσερις σπουδαίες ομάδες θα προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Η κίνηση ήταν τεράστια, όσον αφορά τις προσκλήσεις και το γήπεδο θα είναι γεμάτο και τις δύο ημέρες. Δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άλλο κόσμο που θέλει να δει τους αγώνες. 

Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που βάζει στα σπίτια όλων των Ελλήνων το άθλημα και τον δήμαρχο της Ιεράπετρας που από το πρώτο τηλεφώνημα μου έδωσε την εντύπωση πως θα διεξαχθεί μία πετυχημένη διοργάνωση. Για πρώτη φορά σε Final Four θα υπάρχει το video check και ευχαριστούμε την ΕΣΑΠ που μας το παραχώρησε για τα τρία αυτά παιχνίδια. 

Τα τελευταία χρόνια, η ΕΟΠΕ συνηθίζει να βραβεύει παλιές δόξες του αθλήματος και φέτος την τιμητική τους θα έχουν οι Κουρνέτας, Χατζηθεοδώρου και Μπάεφ. Ευχαριστώ και την αστυνομική διεύθυνση για τη συνεργασία, γιατί ξέρουμε ότι δε θα έχουμε παιδιά από το... Harvard για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Κλείνοντας, θέλω να πω πως δε με γοητεύει η εξουσία και ότι έχω δώσει εξετάσεις για τη θέση αυτή».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.