Ads Top

Volleyleague ανδρών: Νίκη πρωτιάς για τον Ολυμπιακό, 3-1 τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη!


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ στο "Μελίνα Μερκούρη" και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Volleyleague.
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 21η αγωνιστικής της Volleyleague των ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ και εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο σε ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία αφού ήταν το πρώτο στο οποίο έγινε χρήση του βίντεο ρέφερι ή "video check" ή V.A.R.
Μάλιστα, αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμο αφού οι ομάδες στις περισσότερες φάσεις που το χρησιμοποίησαν δικαιώθηκαν πανηγυρικά.
Η μόνη φάση στην οποία θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί και δεν έγινε ήταν στο τέλος του τρίτου σετ το οποίο τελείωσε με τον διαιτητή να χρεώνει υπέρβαση τον Φιλίποφ πάνω στο φιλέ. Από τα ριπλέι που είδαμε δεν φαίνεται ξεκάθαρα εάν υπάρχει παράβαση στο πάνω στο φιλέ, αλλά σίγουρα ο πασαδόρος που ΠΑΟΚ έχει περάσει το πόδι του στην αντίπερα όχθη. Κάτι που μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί.





Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη χάρη σε μία μεγάλη ανατροπή που έκανε στο τρίτο σετ όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 17-22 και τελικά κατάφερε να το κατακτήσει με 27-25.
Κάπου εκεί τελείωσε και το ματς με τον ΠΑΟΚ να τα παρατάει στο τέταρτο σετ και οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στη νίκη με 3-1.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1
Τα σετ: 21-25, 25-21, 27-25, 25-15

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.