Ads Top

Ποιος Ζαμπά; "Ψήνει" απίθανη πώληση ο ΠΑΟΚ με τρελά λεφτά!


Θα πρόκειται ίσως για ένα από τα καλύτερα deal των τελευταίων ετών - Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!
Άλλο ένα αστεράκι του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο ξένων ομάδων.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει στις ακαδημίες του μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας είναι γνωστό. Αυτό επιβεβαιώνονται περίτρανα από το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κάνει ακόμα το ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα.

Το τελευταίο όνομα που πήγε στα μπλοκάκια των ξένων σκάουτερ είναι αυτό του Αποστόλη Διαμαντή. Πρόκειται για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό που αποτελεί βασικό στέλεχος και εκ των αρχηγών της U19 του "δικεφάλου" που φαντάζει το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Όλα τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα την κλήση του στην Εθνική Νέων για τα παιχνίδι της Elite Round που έγινε στην Αγγλία. Μάλιστα, ήταν βασικός σε όλα τα ματς με αποτέλεσμα να μπει στο μάτι πολλών Βρετανικών ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιο "ζεστό" ενδιαφέρον έρχεται από την Κρίσταλ Πάλας. Οι άνθρωποι της ομάδας από το Λονδίνο έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον πιτσιρικά και έχουν αποφασίσει να καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την στάση που θα κρατήσει ο ΠΑΟΚ, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσει να πει "όχι" στην πρόταση που φημολογείται πως θα φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

talentabout.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.