Ads Top

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τον Σπανούλη! Πολύ άσχημα τα πρώτα νέα, πότε θα γυρίσει


Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από όσο νόμιζαν!
Τη Δευτέρα μπαίνει στο χειρουργείο ο Βασίλης Σπανούλης. Την αποκατάσταση της ζημιάς αναλαμβάνει Ολλανδός χειρουργός, εξειδικευμένος σε τέτοιες επεμβάσεις.

Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για τα δύσκολα. Το πρωί της Δευτέρας (01/04) ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα περάσει από την πόρτα του χειρουργείου. Ξεκινώντας τον Γολγοθά της επιστροφής του στα παρκέ.

Όπως έγινε γνωστό, την επέμβαση στον τραυματισμένο περονιαίο τένοντα του Σπανούλη θα επιμεληθεί Ολλανδός ειδικός χειρουργός, με εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τραυματισμούς. Καθώς πρόκειται για έναν «ύπουλο» τραυματισμό, ενώ και η ηλικία του παίκτη, παίζει σημαντικό ρόλο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να πάει συντηρητικά ο Βασίλης Σπανούλης, να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του και να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ομως… πρυτάνευσε η λογική και θα προχωρήσει επεμβατικά στην αναγκαία διόρθωση του προβλήματός του.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Οτι ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τον αρχηγό του για μήνες. Πόσους μήνες; Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τένοντας του Σπανούλη είναι σε τόσο κακή κατάσταση, που η επιστροφή του προβλέπεται να γίνει πράξη… έξι μήνες μετά το χειρουργείο!

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.