Ads Top

Κοντά στα 5.000 εισιτήρια παίρνει ο ΠΑΟΚ για Ξάνθη


Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να παίρνει περίπου 5000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του.
Με την παρουσία εκπροσώπων από τις δύο ομάδες και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει ο Δικέφαλος να πάρει 4600 εισιτήρια για την αναμέτρηση, τα οποία αντιστοιχούν στο πέταλο, στην διπλανή κερκίδα που υπάρχει αλλά και απέναντι από τα επίσημα του γηπέδου.

Στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να γνωστοποιηθούν οι τιμές των εισιτηρίων αλλά και ο τρόπος διάθεσης τους από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η Ξάνθη λίγο νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει:

«Ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ, την Κυριακή 31/03/2019, ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΘΥΡΑΣ Α1 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη ΘΥΡΑ Α και της ΘΥΡΑΣ Β1 από τη ΘΥΡΑ Γ

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/03/2019, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων του αγώνα με πρωταρχικό στόχο και σκοπό την ασφάλεια των φιλάθλων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ζητούμε συγνώμη για την «αναστάτωση» των φιλάθλων μας, και ελπίζουμε στην κατανόησή τους».

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.