Ads Top

«Θα γυρίσω στον Ολυμπιακό μόνο εάν μπορώ να προσφέρω, ποτέ για τα λεφτά»


«Δύσκολο να περιγράψω τι νιώθω για τον Ολυμπιακό, είναι λες και έπαιξα 8-9 χρόνια». Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη συνέντευξη της ζωής του στο gazzetta.gr για τα κατορθώματα του στην Κρίσταλ Πάλας, τις συναντήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Λονδίνο και τον βομβαρδισμό της Σερβίας.

Το πάθος του Λούκα Μιλιβόγεβιτς για τον Ολυμπιακό ξεπερνάει την ίδια την λογική. Θιασώτης της αυτοπειθαρχίας, της λεπτομέρειας και της σκληρής δουλειάς ο τελειομανής Σέρβος μέσος έφτασε στο σημείο να εξελιχθεί στον απόλυτο αρχηγό, πρώτο σκόρερ (25 ματς/ 7 γκολ) και αγαπημένο της εξέδρας, με τους οπαδούς της Κρίσταλ Πάλας να φωνάζουν συνθήματα με το όνομα του.

Δεν έχει χάσει όχι μόνο λεπτό στην φετινή Premier League, αλλά όπως λέει στο gazzetta.gr ούτε προπόνηση! Έφτασε σχεδόν σε επίπεδα ψυχαναγκασμού εκτελώντας κατά γράμμα όσα χρειάζονται για να είναι σωματικά αλλά και πνευματικά υγιής για κάθε ματς στο κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα του κόσμου και δικαιώθηκε.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει καταγράψει τα περισσότερα χιλιόμετρα από όλους του ποδοσφαιριστές της Premier League (294.72 χλμ.), έχει σκοράρει τα περισσότερα πέναλτι στην κατηγορία, είναι τρίτος σε λεπτά συμμετοχής, 10ος στα περισσότερα τάκλιν, 12ος σε σέντρες και 19ος σε πάσες. Μια πραγματική ποδοσφαιρική μηχανή!

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη σε ελληνικό μέσο από την ημέρα που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό σου δίνει την εντύπωση πως ακόμη και ο ίδιος δεν έχει καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας του στη Γηραιά Αλβιώνα.

Διαβάστε όλη την συνέντευξή του πατώντας εδώ..
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.