Ads Top

Αυτοκριτική και πάση θυσία αποτέλεσμα


Oι αδυναμίες και τα "δυνατά" σημεία του Ολυμπιακού είναι γνωστά εδώ και καιρό και τα γνωρίζει ή θα έπρεπε να τα γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν θετική παρουσία σε ματς με κατώτερους αντιπάλους το προηγούμενο διάστημα και έκαναν αυτό που έπρεπε, δηλαδή να παίζουν καλή μπάλα και να τη συνδυάζουν με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάτι που δεν έγινε στην Τούμπα ούτε στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων σε παιχνίδια με ομάδες που έχουν τη δυναμική να κάνουν τη "ζημιά" στον Θρύλο, με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται προ των πυλών ενός ακόμα "τελικού", αυτή τη φορά για την Ευρώπη με τη Ντινάμο Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League, όπου το να παίξεις μπαλάρα δεν έχει σημασία αν δεν πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Στον ΟΣΦΠ πρέπει άμεσα να αφήσουν πίσω τους το ματς με τον ΠΑΟΚ και να εστιάσουν στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, κάνοντας φυσικά πρώτα την αυτοκριτική τους ώστε να μην επαναλάβουν τα λάθη τους και να παρουσιαστούν όπως πρέπει για να βάλουν βάσεις πρόκρισης.

redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. σσσστττ ο μπαμπης κοιμαται..ειναι νεα η ομαδα μπλα μπλα μπλα..μονο που τελειωσε το πρωταθλημα μπαμπη.το τελειωσες εσυ..ακομα κ φετος με τις ανεκδιηγητες επιλογες μαλλον κοουτσαρισμα..να ξεκινησω απο τον οφη?ενα ψηλο κορμι ειχε κ εσυ φησες στον παγκο κ τα 2 σεντερ μπακ τα ψηλα..θες με την αεκ?γαζεις τον καλυερο του γηπεδου φορτουνη που κρατουσε μπαλλα για να μπει ενας παλαιμαχος..αποτελεσμα το δηπεδο πηρε κλιση 90%.θες με παο?με τον απολλωνα σταθηκες τυχερος που εβαλες τον μανο στο τελος..αλλα το αποκορυφημα το χθεσινο δεν υπαρχει..διχως τον καλυτερο κοφτη σου..στη τουμπα κ με 2 δεκαρια..αλλη μια φορα το εκανες δεν θυμαμαι σε ποιο ματς κ σε κραζανε ολοι μπαμπη..δεν το ξανακανες κ το εκανες χτες..αληθεια τι ονειρο ειδες ρε παλληκαρι μου?ο προεδρος στο ειπε..2 κσθαρες νικες μπζμπη για ανανεωθει ο χρονος παραμονης εδω..διφρετικα αμε στην ριο αβε να καεις ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.