Ads Top

Αποχωρεί ο Ολυμπιακός από την Τούμπα αν…


Άρθρο που θα προκαλέσει... ντόρο!

Όλη Ελλάδα περιμένει με αγωνία το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να είναι πιο σύντομο και από το περσινό που δεν ξεκίνησε ποτέ. Γιατί; Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Αν είμαστε τυχεροί φίλοι μου και όλα κυλήσουν ομαλά και βάσει επενδυτικού σχεδίου, απόψε θα έχουμε τη χαρά να δούμε ένα ντέρμπι πιο σύντομο και από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2000.

Ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας προφήτης, ο διακεκριμένος Μανώλης Γαβαθιώτης έχει διαβάσει το βουλωμένο γράμμα της αποχώρησης από την Τούμπα, εδώ και πέντε μέρες:

«ΕΓΩ, φίλτατοι, ΑΥΤΑ βλέπω να συμβαίνουν. ΚΑΙ τι ΠΡΟΣΔΟΚΩ από τον Ολυμπιακό ; ΜΑ το ... αυτονόητο ! ΜΕ το ΠΡΩΤΟ πού θα συμβεί, με το παραμικρό πού θα επιδιωχθεί σε βάρος της ομάδας ή της αποστολής, άμεση ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΑΦΟΥ βεβαίως πρώτα, καταγραφούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ από κεί και πέρα, θα αναλάβει η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ακόμα και στην εποχή της πολιτικής διαφθοράς και ανηθικότητας, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ». Για να το λέει αυτό ο Μανώλης που είναι ο μοναδικός Έλληνας που δεν αλλάζει ποτέ το ρολόι του όταν αλλάζει η ώρα (επειδή ο ίδιος πάει μια εβδομάδα μπροστά), η αποχώρηση του Ολυμπιακού είναι βέβαιη.

Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι τον λόγο για τον οποίο θα αποχωρήσει φέτος και αν θα είναι καλύτερος από τον περυσινό, που ανέβασε τον πήχη των Οσκαρικών ερμηνειών στα ύψη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Blog 5 είναι οι αφορμές που μπορεί να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην «Ρίτα Χέιγουορθ: Τελευταία έξοδος απ’ την Τούμπα»:

1. Αν δεν υπάρχει εφεδρικό κουμπί πουκαμίσου στα αποδυτήρια

Ως γνωστόν κοντά στη φυσούνα στην Τούμπα αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια ηλεκτρομαγνητικά πεδία πιο ισχυρά και απ’ το τρίγωνο των Βερμούδων (ή του Πανοράματος) τα οποία οδηγούν σε ανάφλεψη και εκτόξευση των κουμπιών των πουκαμίσων των συγγενών του Υψηλάντη με τελικό προορισμό το Ακρωτήρι Κανάβεραλ. Αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν προνοήσουν να υπάρχει μια δωδεκάδα εφεδρική για ώρα ανάγκης σημαίνει ότι δεν επιθυμούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσει άμεσα για να βρει βελόνα και παραμάνα να μαντάρει το πουκάμισο του ο πρόεδρος πριν πουντιάσει.

2. Αν δεν απαγορευτεί η ρίψη κομφετί

Στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχει φτάσει η είδηση ότι σεσημασμένοι Λιλιπούτειοι παοκτζήδες καρναβαλιστές, ζωσμένοι με σερπαντίνες και μαλλί της γριάς, ετοιμάζονται να σημαδέψουν τον προπονητή του Ολυμπιακού με κομφετί, το οποίο σύμφωνα με τις αναλύσεις των επιστημόνων του Γεώργιος Καραϊσκάκης αν εκτοξευθεί σε ευθεία βολή, γίνεται πιο φονικό όπλο και απ’ το ρολό ταμειακής μηχανής. Γι’ αυτό το λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός απαιτεί την αναστολή όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη μέχρι να δώσει το σύνθημα για την επανέναρξή τους ο Βασιλιάς καρνάβαλος ο Κώστας-Τσέλσι με τις δηλώσεις του.

3. Αν δεν είναι στην περιγραφή του ματς ο Γιώργος Θαναηλάκης

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της Superleague ότι αν 15 λεπτά πριν την έναρξη του ματς τα ντεσιμπέλ στην Τούμπα δεν έχουν σπάσει το φράγμα αντοχής του ανθρώπινου αυτιού (85 Db τελική πιάνει ο Γιώργαρος όταν κάνει γαργάρες για προθέρμανση), τότε θα αποχωρήσουν άμεσα απ’ το γήπεδο. Το ίδιο θα κάνουν και αν ο Θαναηλάκης είναι τελικά στην περιγραφή γιατί δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθούν άδικα. Και χωρίς να κατέβουν στο γήπεδο δυο γκολ θα τα δει και θα τα περιγράψει σίγουρα ο Γιώργαρος, οπότε γιατί να μπουν στον κόπο;

4. Αν δεν λειτουργήσει το Μετρό Θεσσαλονίκης

Οι 15 οπαδοί και δημοσιογράφοι που θα ακολουθήσουν την ομάδα στη Θεσσαλονίκη μπορεί να θέλουν να φύγουν πιο νωρίς από το γήπεδο όπως είχαν κάνει για το γούρι οι φίλοι του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Αν λοιπόν δεν υπάρχει Μετρό για να το προλάβουν θα χαλάσει το γούρι, η ψυχολογία της κερκίδας θα πέσει, θα επηρεαστούν οι παίκτες, δεν θα μπορούν να κάνουν έναν μπλονζόν της προκοπής να διώξουν την μπάλα σαν τον Μανιάτη πάνω στη γραμμή και έτσι ο ΠΑΟΚ θα παίζει με ψυχολογικό πλεονέκτημα. Άρα ή θα λειτουργήσει εκτάκτως σήμερα το Μετρό ή θα επιτραπεί η είσοδος του προέδρου στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο για να τους ρωτήσει αν θέλουν σάμαλι, στραγάλι, πασατέμπο ή τον κωδικό wi-fi της Pakistanafon. 

5. Αν δεν πάρει 2 πέναλτι προκαταβολή πριν την έναρξη του ματς

Στα άλλα 4 προαπαιτούμενα μπορεί και να δώσει τόπο στην οργή ο Ολυμπιακός και να κάνει τα στραβά μάτια, σε αυτό όμως θα είναι ανένδοτος. Με την απλή μέθοδο των τριών πέναλτι του Σάββα, στο αποψινό ματς ο θρύλος αναμένεται να ζητήσει 7 πέναλτι, 6 κόκκινες 2 απελάσεις απ’ την Ελλάδα και καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε ένδειξη καλής θέλησης λοιπόν ο διαιτητής οφείλει να του δώσει τα 2 πέναλτι μπροστά, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του για να δεχτεί να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο. Με 2 πέναλτι προκαταβολή οι Κυριακές των επενδύσεων θα επιστρέψουν και το ματς θα αρχίσει σίγουρα.         

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.