Ads Top

Τρελαμένος με Γουέμπερ ο Μπλατ!


Παίκτη που όχι απλά "εξυπηρετεί" τα πλάνα του αλλά τον βλέπει σαν... πρώτη ύλη για να δουλευτεί και να παραμείνει και τη επόμενη σεζόν στον Πειραιά -αν και εφόν υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις- λογίζει τον Μπριάντε Γουέμπερ ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος ήθελε πολύ τον συμπατριώτη του εδώ και μήνες.
Όταν λέμε μήνες εννοούμε πραγματικά μήνες καθώς τον είχε ξεχωρίσει και τον είχε στην τοπ θέση της λίστας του από τα μέσα Νοέμβρη και περίμενε... καρτερικά να μην υπογράψει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ για να τον αρπάξει και να τον φέρει στην Ελλάδα.

Ο 59χρονος προπονητής φανερά χαρούμενος που θα έχει υπό τις οδηγίες του τον Μπριάντε Γουέμπερ, βλέπει τα σχέδιά του να γίνονται πολύ πιο εύκολα πλέον ως προς την πραγματοποίησή τους καθώς δεν θα κάνει... προσευχές μη λείψει κάποιος από τους γκαρντ και παράλληλα έχει ένα "όπλο" που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στο ρόστερ.

Ένα αμυντικό "υπερόπλο" για την ακρίβεια στην περιφέρεια, τέτοιο που δεν υπήρχε ούτε κατά το ελάχιστο στη γραμμή των γκαρντ των ερυθρολεύκων με τα γνωστά αποτελέσματα που οι αντίπαλοι περιφερειακοί στην Euroleague γίνονταν... ήρωες σε κάθε ματς.

Όχι πως το νέο απόκτημα των ερυθρολεύκων μπορεί να λύσει το πρόβλημα μόνος του, είναι όμως μια αξιόπιστη λύση η οποία αν αποδώσει όπως έκανε επί σειρά ετών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θα δώσει τρομερά πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό.

redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.