Ads Top

«Αν παίξει έτσι ο Ουζουνίδης, θα τον διαλύσει ο ΠΑΟΚ- Προσοχή στον...»


«Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει μεγάλη προσοχή..», ατάκες που θα συζητηθούν από τον Κωστή Ραπτόπουλο λίγες ώρες πριν το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ! 
Θεωρώ ότι η Ένωση δεν πρέπει να πάει με 3-5-2 όπως στα τελευταία ματς. Ο ΠΑΟΚ φημίζεται για τα πολύ καλά άκρα του. Κάνουν πολύ μεγάλη δουλειά στην ανάπτυξη.

Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα, η οποία μελέτησε και του έκλεισε τόσο πολύ καλά τα άκρα, ώστε ο ΠΑΟΚ να κινδυνεύει να χάσει το ματς. Εκεί λειτούργησε ως ασισταδόρος ο ένας στόπερ και σκόρερ ο άλλος στόπερ. Σε συνέντευξη που πήρα από τον Κάναντι στο ΑΡΤ μαζί με τον Νίκο Στρατή του θέσαμε αυτό το ερώτημα και απάντησε, ότι έτσι ακριβώς έγινε, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στα άκρα.

Εκεί ο φρέσκος Βιεϊρίνια και ο Μάτος μαζί με τον Ακπόμ θα δημιουργήσουν θέματα. Ευτυχώς για την ΑΕΚ θα ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί. Αλλά μπορεί να παίξει ο Μπίσεσβαρ με τον Πέλκα. Δημιουργούνται στον ΠΑΟΚ προϋποθέσεις από τα άκρα...

Αν η ΑΕΚ παίξει με 3-5-2 θα βγαίνουν στις πλευρές 4 με 2. Οπότε ο ΠΑΟΚ θα έχει πλεονέκτημα. Αν ο Ουζουνίδης παίξει με έναν αργό χαφ, τον Άλεφ και δύο αργά δεκάρια, τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα, νομίζω, ότι αυτό το στυλ δεν θα ταίριαζε καθόλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν παίξει η ΑΕΚ με τρία στόπερ θα πρέπει να παίξει με ένα φορ και να γεμίσει με εξτρέμ τις πλευρές, για να ντουμπλάρουν στην άμυνα. Δεν χωρά σε καμία περίπτωση σε αυτό το ματς και ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας. Πρέπει να παίξει ένας από τους δύο. Λογικά θα παίξει ο Μάνταλος.

Η ΑΕΚ αν παίξει με τρεις στόπερ πρέπει να διαταχθεί σε 3-4-3 με άμυνα 5-4-1, για να μπορεί να βγάλει άμυνα με εξτρέμ. Θα πρέπει ο Ουζουνιδης να βάλει τον Μπακάκη μαζί με τον Γκάλο για να αναχαιτίσουν τον Βιεϊρίνια.

Οπότε η Ένωση πρέπει να αναπροσαρμόσει το σύστημά της, γιατί έτσι ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζεται. Οπωσδήποτε πρέπει να παίξει τον Ακπόμ ένα στόπερ από κοντά και ένας να πιάνει βάθος, γιατί είναι πολύ εκρηκτικός. Αυτό σημαίνει ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο Πρίγιοβιτς πιο ευκολα αντιμετωπίζεται σε 3-5-2 παρά ο Ακπόμ.

Ο Ουζουνίδης θα πρέπει να μελετήσει πάρα πολύ, αλλιώς θα βρει μεγάλο μπελά. Μπορεί να παίξει 3-5-2 με Μάνταλο, Μπακασέτα και Άλεφ, που δεν νομίζω να το κάνει και να τον διαλύσει ο ΠΑΟΚ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.