Ads Top

Πρώτο 3-3 για τον Ολυμπιακό μετά τον ιστορικό τελικό Κυπέλλου του 2009!


Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με την Λαμία στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου, με το σκορ αυτό να καταγράφεται την αμέσως προηγούμενη φορά για τους Πειραιώτες στον ιστορικό τελικό με την ΑΕΚ προ δεκαετίας.

Λαμία και Ολυμπιακός πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές στις ενδεκάδες τους όμως αυτό δεν εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές που πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο να δώσουν πραγματική μάχη και το φινάλε να βρίσκει τις δύο ομάδες να έχουν σημειώσει από τρία γκολ η κάθε μία.

Αν ψάξει μάλιστα να βρει κανείς πότε ήταν η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες ήρθαν ισόπαλοι με αυτό το σκορ για οποιαδήποτε διοργάνωση, τότε θα καταλήξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ.

Τότε που οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν 15-14 στα πέναλτι σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι,  η κανονική διάρκεια του οποίου έληξε 3-3 και η παράταση 4-4!



Όσον αφορά στην εξέλιξη του 90λεπτου: η ΑΕΚ προηγήθηκε με δύο γκολ του Μπλάνκο στο 4' (με εφαλιά) και στο 8' (με σουτ), ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τους Ντάρμπισιρ (με κεφαλιά στο 47') και Ντουντού (στο 70' με σουτ), για να γίνει το 3-1 για την Ένωση στο 90' με τον Σκόκο στο 90' και το 3-3 για τους Πειραιώτες με τον Ντάρμπισιρ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων!

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.