Ads Top

Tρελά σενάρια μετά τον Πρίγιοβιτς - Δίνουν 3 «μύρια»;


Σκάει κι άλλη αποχώρηση από την Τούμπα; Αναλυτικό ρεπορτάζ.
ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας: Εχει την τιμητική του ο ΠΑΟΚ στην ειδησεογραφική καθημερινότητα. Προφανώς, η μερίδα του λέοντος αφορά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τη μετακόμιση του στην Τζέντα και την Αλ Ιτιχάντ, φυσικά την εύρεση του διαδόχου του (σ.σ. ο ΠΑΟΚ δεν «χτυπάει» σε ένα μέτωπο. Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις γίνεται σοβαρή διαπραγμάτευση, με στόχο να είναι γνωστά τα οικονομικά και όχι μόνο δεδομένα, ώστε μετά από συνολική απόφαση ιδιοκτητών, προπονητή και τεχνικού διευθυντή, να γίνει η τελική επιλογή μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη).

Δεν είναι όμως το μόνο. Η φημολογία που εμπλέκει διάφορους παίκτες των Κυπελλούχων πως έχουν φέρει προτάσεις, δίνει και παίρνει τις τελευταίες ώρες, με τον Αμρ Ουάρντα να είναι ένας εξ αυτών και τη Φενερμπαχτσέ να φέρεται πως τον εξετάζει σοβαρά. Η ίδια μάλιστα ομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών sites, έχει σταθερά στο στόχαστρο της τον Δημήτρη Πέλκα, με την Sabah μάλιστα να επισημαίνει πως γίνεται «σημαντική πρόοδος» στην διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε πως τα «καναρίνια» είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του «δεκαριού» του ΠΑΟΚ τον περασμένο Αύγουστο, καταθέτοντας… βασιλική πρόταση στον ίδιο τον Πέλκα (καθαρές απολαβές 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως) και πληρώνοντας 5 εκατ. ευρώ στον «δικέφαλο του Βορρά». Τότε όμως, παρά την επιθυμία του Πέλκα, deal δεν προέκυψε. Deal που έτρεξε ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρ, ο Γάλλος, Νταμιάν Κομολί.

Ο ίδιος, αναφέρεται ως μπροστάρης της φερόμενης συνέχειας του φλερτ Φενέρ – Πέλκα και τώρα. Εδώ όμως υπάρχει η… φάβα που καθιστά αναξιόπιστα τα σχετικά δημοσιεύματα, τουλάχιστον όσα επισημαίνουν πως ο Κομολί είναι αυτός που διαπραγματεύεται με την πλευρά του ΠΑΟΚ και του Πέλκα. Βλέπετε, η προ μηνός ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρ από τον Ερσούν Γιανάλ σηματοδότησε μια σειρά ανακατατάξεων.

Ο Τούρκος τεχνικός για να αναλάβει τα «καναρίνια», που βρίσκονται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, απαίτησε και πέτυχε να έχει τον τελευταίο λόγο στα πάντα. Και φυσικά και στις μεταγραφές, αξιώνοντας και τελικά πετυχαίνοντας τον παραγκωνισμό του Κομολί. Παραγκωνισμός ο οποίος είχε ξεκινήσει από το φθινόπωρο κιόλας, αφού «χρεώνονταν» στο Γάλλο τόσο η επιλογή του Φιλίπ Κοκού για τον πάγκο (πήγε τραγικά προφανώς και απολύθηκε) όσο και οι αποτυχημένες καλοκαιρινές προσθήκες.

Με την έλευση λοιπόν του Γιανάλα, ο Κομολί είναι… ανύπαρκτος. Δεν έχει καμία αρμοδιότητα, κανέναν λόγο, καμία επίδραση στις μεταγραφικές υποθέσεις της Φενέρ. Οπότε, είναι αδύνατον ο ίδιος να «τρέχει» οτιδήποτε μεταγραφικό, πόσο μάλλον να καταγράφει «εξέλιξη» σε οποιαδήποτε υπόθεση (και προφανώς αυτή του Πέλκα). Τα πάντα πλέον στο μεταγραφικό επίπεδο για τη Φενερμπαχτσέ περνάνε από τον Ερσούν Γιανάλ. Τώρα, αν και αυτός θέλει τον Πέλκα είναι κάτι που δεν είναι επιβεβαιωμένο. Προφανώς όμως, τα σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν τον Κομολί να «δουλεύει» την υπόθεση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οσο για τον Ουάρντα που φέρεται επίσης να ενδιαφέρει τα «καναρίνια»; Δεδομένα τους έχει προταθεί, το ποσό της ρήτρας όμως του Αιγύπτιου (3 εκατ. ευρώ), ποσό που μόνο αυτό, πλέον, μετά την εξέλιξη στο θέμα Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ θα ήταν υποχρεωμένος να δεχτεί (και ούτε σεντς λιγότερο), είναι απίθανο να προσφερθεί από τη Φενέρ. Τουλάχιστον με όσα ισχυρίζονται στην Τουρκία, βάσει και των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.