Ads Top

Πρόεδρος ΠΑΕ Super League είπε σε διαιτητή: «Γαμ… τα σπίτια σας»


Στο σκαμνί ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για φραστική επίθεση στον διαιτητή Λάμπρου. Αρνήθηκε το περιστατικό ο δικηγόρος του. Αναβολή ζήτησε και πήρε ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.
Μπορεί ΕΠΟ και ΚΕΔ να ζήτησαν από τη Super League να πέσουν οι τόνοι για τη διαιτησία, μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, αλλά οι παράγοντες των ομάδων συνεχίζουν απτόητοι…

Το μεσημέρι της Πέμπτης (24/1) απολογήθηκε στο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, δια του δικηγόρου της ΠΑΕ Δημήτρη Χρυσάφη.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο διαιτητής Λάμπρου, μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα με τον Λεβαδειακού, το Σάββατο (19/1), το αφεντικό της «ελαφριάς ταξιαρχίας» του είπε μεταξύ άλλων, «γαμ… τα σπίτια σας». Το περιστατικό το έχει γράψει στην έκθεση του, και ο παρατηρητής αγώνα της Λίγκας, που έχει σημειώσει ότι ο Π. Μονεμβασιώτης έβρισε τον διαιτητή λέγοντας είπε… «γαμ… τα σπίτια σας μουν…α».

Ο δικηγόρος του Απόλλωνα υποστήριξε ότι οι βρισιές ακούστηκαν από άλλα άτομα, όχι από τον Π. Μονεμβασιώτη.

«Υπήρχαν άδικες αποφάσεις που συνετέλεσαν στο να τελειώσει το παιχνίδι ισόπαλο. Υπήρχε αναβρασμός από ένα όμιλο παικτών και παραγόντων. Ακούστηκαν οι εκφράσεις αρνούμαστε όμως, κατηγορηματικά ότι της είπε ο Μονεμβασιώτης. Είναι θρήσκος, δεν υπήρχε περίπτωση να είπε αυτό το πράγμα». Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο διαιτητής ήταν σε σύγχυση γιατί έγραψε ότι ο Π. Μονεμβασιώτης του είπε «έδωσες ένα λεπτό καθυστέρηση αντί για έξι» ενώ ο παρατηρητής έγραψε στην έκθεση του «έδωσες ένα λεπτό αντί για 15».

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο γενικός αρχηγός και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Παπαδάκης. «Ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Του είπε «ντροπή σας, μας κατέστρεψες, μας έριξες κατηγορία» και μετά πήγε στα αποδυτήρια και έβαλε τα κλάματα. Δεν τον έβρισε ο Μονεμβασιώτης,  ο όχλος τον έβρισε. Αποκλείεται να το έκανε, ποτέ δεν θα βρίσει. Είναι θρήσκος, πηγαίνει στο Άγιο Όρος, έχει φτιάξει στα αποδυτήρια μια εικόνα της Παναγίας και πηγαίνει και ανάβει κεριά συνέχεια. Αυτό αποκλείεται να το είπε».

- «Έτσι όμως, λέτε ψέματα ή εσείς ή ο διαιτητής» σχολίασε ο πρόεδρος Χριστόφορος Μάρκου.

- «Ο Λάμπρου συνέχεια δημιουργεί θέματα» του απάντησε ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα.

Από τον δικηγόρο Δημήτρη Χρυσάφη κατατέθηκε ένσταση δικαιολογημένης αγανάκτησης. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας.

- Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος πήρε αναβολή για την απολογία του, για την επίθεση στον προπονητή του Παναιτωλικού Τραϊανό Δέλλα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.