Ads Top

Cleverbet.eu : Προγνωστικά Στοιχήματος Τρίτη 29/01/2019


Μίλαν και Νάπολι είναι πολύ πιθανό και στο κύπελλο να μας δώσουν ένα σφιχτό παιχνίδι.

ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ:

ΜΙΛΑΝ:
Είχε ουσία στο παιχνίδι της και κέρδισε με 2-0 τη Σαμπντόρια στον προηγούμενο γύρο, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα έπαιξε με τη Νάπολι το Σάββατο και περιορίστηκε στο 0-0, παραμένει 4η και στο +1 από την 5η θέση.
Χωρίς απουσίες.
ΝΑΠΟΛΙ:
Στο ρελαντί κέρδισε στον προηγούμενο γύρο με 2-0 τη Σασσουόλο, και πέφτει πάνω στην Μίλαν στο κύπελλο. Νωθρή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, κόλλησε στο 0-0 με τη Μίλαν και παρέμεινε στην 2η θέση χωρίς να απειλεί και να απειλείται.
Επίσης χωρίς απουσίες.
Προϊστορία: Αφεντικό η Νάπολι με ρεκόρ 1-3-6, στα 10 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.
Πρόταση: Στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες μας έδωσαν ένα βαρετό σχεδόν παιχνίδι. Στο κύπελλο διακυβεύονται περισσότερα πράγματα και θα υπάρχει προσοχή για το αποτέλεσμα, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το Under 2.5 στο 1,75 της Betshop.
Χωρίς φρένα η Γιουνάιτεντ, η Μπέρνλι όμως δεν πάει για πρόβατο σε σφαγή στο Μάντσεστερ.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ:
Πολύ καλή εμφάνιση και πάλι πέρασε αέρας με 3-1 από το Λονδίνο για κύπελλο επί της Άρσεναλ. Με τους «κανονιέρηδες», ισοβαθμεί στην 5η θέση στο πρωτάθλημα, μετά το 2-1 εντός έδρας επί της Μπράιτον.
Αμφίβολος ο Σμόλινγκ, απόντες οι Φελαϊνί, Ρόχο.
ΜΠΕΡΝΛΙ:
Δεν προέβαλε αντίσταση στη Σίτι στο κύπελλο και γνώρισε συντριβή στο Μάντσεστερ με 5-0. Στο πρωτάθλημα απέσπασε το 0-0 στην έδρα της Γουότφορντ, απέχει 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Απόντες οι Λένον, Γουόλτερς, αμφίβολοι οι Μπάρντσλεϊ, Λόουτον και Γκούντμουντσον.
Προϊστορία: Στα εννιά τελευταία παιχνίδια η Γιουνάιτεντ είχε ρεκόρ 5-3-1 ανεξαρτήτως έδρας με 7/9 no goal.
Πρόταση: Σε σούπερ φόρμα η Γιουνάιτεντ, όπως έδειξε και στο Λονδίνο, αλλά αμυντικά δεν είναι τόσο σταθερή. Η Μπέρνλι γενικά είναι σε ανοδική πορεία, και έχει αυξημένο κίνητρο και αυτή για τη σωτηρία. Θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το G/G στο 1,95 της Winmasters
Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στην σελίδα μας cleverbet.  Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.