Ads Top

Αυτά θέλει ο Μαρτίνς από τους ηγέτες του Ολυμπιακού


Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση ότι κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο που προαναφέραμε, έχοντας για ηγέτες τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Κώστα Φορτούνη. 
Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ και μάλιστα σε αγωνιστικό χώρο που ήταν ακατάλληλος για ματς. Και δεν χωρά αμφιβολία πως οι ερυθρόλευκοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη στέλνοντας κι ένα μήνυμα στον ΠΑΟΚ.

Ότι θα το παλέψουν για το πρωτάθλημα μέχρι εκεί που...δεν πάει, συνεχίζοτας την πίεση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και είναι επίσης πολύ σημαντικό να επισημανθεί πως οι ερυθρόλευκοι πήραν τους τρεις βαθμούς χωρίς η απόδοση τους να είναι ικανοποιητική. Γιατί είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έπιασε τα στάνταρτνς άλλων αγώνων του.

Ωστόσο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση ότι κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο που προαναφέραμε, έχοντας για ηγέτες τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Κώστα Φορτούνη.

Ένα στοιχείο που δε πρέπει να περάσει απαρατήρητο έχει να κάνει με την μεγάλη ικανοποίηση του Μαρτίνς για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι δύο παίκτες που πραναφέραμε. Και το λέμε αυτό διότι ο Πορτογάλος είχε ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από τους δύο διεθνείς άσους πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο Πορτογάλος ήθελε να δει τον Λάζαρο να κάνει διαγώνια κίνηση όταν η μπάλα θα είναι από την άλλη πλευρά, για να βγαίνει σε θέση δεύτερο φορ. Κι αυτό ακριβώς έκανε ο Λάζαρος στη φάση του 2-1, πετυχαίνοντας ένα γκολ που είχε την σφραγίδα σέντερ φορ. Και ήταν φυσικά πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό ότι βρήκε γκολ από τον εξτρέμ του γιατί ακολουθούν σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων και από τον Φορτούνη, γιατί ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε ο προπονητής του.

Είχε μια διαρκή κίνηση στον χώρο προκαλώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ και αυτό φάνηκε και στην φάση του πρώτου γκολ των πειραιωτών, καθώς ο Φορτούνης ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα από δεξιά.

Ο διεθνής μέσος έδειξε και στο ματς με τον ΠΑΣ ότι είναι σε καλή κατάσταση και ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά περιμένει πολλά από Λάζαρο και Φορτούνη στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Είπαμε ότι ο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των δύο παικτών, ωστόσο θα πρέπει ν' αναφερθούμε και σε κάτι που δεν άρεσε στον προπονητή των ερυθρόλευκων κι αυτό ήταν η επιπολαιότητα σε κάποιες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν οι παίκτες του έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΣ να βγάλει κόντρες απειλώτας την εστία του Σα.

Είναι ένα θέμα για το οποίο σίγουρα θα μιλήσει στο Ρέντη ο Πορτογάλος προπονητής καθώς υπήρξαν στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, που οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολλά λάθη τα οποία δε επιτρέπονται.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.