Ads Top

Τρελάθηκε... η Τζένοα με Κούτρη;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα μας η Τζένοα κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό προ ημερών για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη ύψους 5.000.000 ευρώ η οποία απορρίφθηκε, κάτι που δεν γράφτηκε και δεν ειπώθηκε ποτέ στα ρεπορτάζ της ιταλικής ομάδας στη γειτονική μας χώρα.
Μια πρόταση που φέρεται να κατατέθηκε στους Πειραιώτες και να απορρίφθηκε δίχως οι Ιταλοί που αποκάλυψαν το ενδιαφέρον των "γκριφόνι" για τον βραζιλιάνικης καταγωγής αριστερό φουλ μπακ του Θρύλου να γράψουν ούτε λέξη περί 5.000.000 ευρώ.

Τώρα, η Τζένοα που είχε... καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό φέρεται να στέλνει άνθρωπό της στη Λιβαδειά για να δει τον Λεονάρντο Κούτρη προφανώς για το καλοκαίρι ή για το ακόμα μακρινότερο μέλλον αφού οι "ροσομπλού" προχώρησαν στην απόκτηση του αριστερού μπακ Τζουζέπε Πετσέλα με δανεισμό από την Ουντινέζε και με οψιόν αγοράς στα 7.000.000 ευρώ.

Συμπέρασμα; Ή τρελάθηκαν στη Τζένοα και έρχονται να ξαναδούν "καπάκια" μετά από την απόρριψη της πρότασής τους και την απόκτηση άλλου παίκτη τον Λεονάρντο Κούτρη ή δεν είχε γίνει ποτέ αυτή η περίφημη πρόταση των 5.000.000 ευρώ για την οποία ποτέ δεν γράφτηκε λέξη στα ιταλικά ΜΜΕ...

redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.