Ads Top

«Θρίλερ» με Ουάρντα - Γύρισε στον ΠΑΟΚ, «σφήνα» από Αγγλία - Να πού θα παίξει!


Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον Αιγύπτιο άσο!
Αμρ Ουάρντα - Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Το θέμα του Αιγύπτιου άσου και της πιθανής επιστροφής του στον Ατρόμητο αρχίζει να ξεκαθαρίζει, με τις τελευταίες εξελίξεις να δείχνουν ότι η μεταγραφή είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Ο Ουάρντα περίμενε πρόταση της αγγλικής Γουέστ Μπρομ, γι’ αυτό και ζήτησε διορία για να απαντήσει στον Ατρόμητο στο προχθεσινό ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Αγγελόπουλο.

Από τη στιγμή που η προσφορά που περίμενε ο διεθνής άσος δεν ήρθε ποτέ, τα δεδομένα είναι υπέρ των Περιστεριωτών για να πετύχουν τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, αφού είναι ξεκάθαρο πως ο Ουάρντα δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος άσος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μετά την άδεια που είχε πάρει έπειτα από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάρει αύριο την οριστική απόφαση για το μέλλον του, με όλες τις ενδείξεις να συγκλίνουν προς επιστροφή στο Περιστέρι.

Παράλληλα, stand-by αναφορικά με τις εξελίξεις είναι και ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς το θέμα της επιστροφής του στην Τούμπα βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το ζήτημα του Ουάρντα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.