Ads Top

«Βόμβα» από ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ για μεταγραφή-έκπληξη - «Θα πάρει κι αυτόν ο Σαββίδης»!


«Θα πάρει κι αυτόν ο Σαββίδης»! - Φουλ ενίσχυση στην Τούμπα, όλα για το πρωτάθλημα!
Η εξέλιξη του αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, αποτελεί μια τρανή απόδειξη της πίστης που υπάρχει στον ασπρόμαυρο οργανισμό για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Το εντυπωσιακό πέρασμα του ΠΑΟΚ από την Τρίπολη –μια έδρα που παραδοσιακά ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει προβλήματα- είναι προφανές ότι δεν άρεσε. Γενικώς και αορίστως μιλάω. Και δεν άρεσε γιατί όπως σωστά επεσήμανε ο –να αγιάσει το στόμα του- Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του… «η μισή Ελλάδα περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει».

Δεν ξέρω πόσοι ακριβώς περίμεναν (ή φρόντισαν…) να χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Αστέρα. Ξέρω ότι ο Δικέφαλος έφυγε από την Πελοπόννησο με τρεις βαθμούς και πολύ καλή εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο. Πέτυχε τέσσερα γκολ (μέτρησαν τα τρία) και διατήρησε την βαθμολογική διαφορά που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε «πληγωμένος» για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Πρίγιοβιτς αποτελεί παρελθόν και δεν έχει αντικατασταθεί, ο τραυματισμός του Κάνιας άφησε την ομάδα με δυο χαφ όλα κι όλα (και τον νεαρό Μπαλογιάννη από την κ 20 στον πάγκο) και ένα παράξενο κλίμα στον περίγυρο.

Προσθέτοντας τις παράξενες διαθέσεις που είχαν απέναντι στον ΠΑΟΚ οι βοηθοί Κωνσταντόπουλος (κυρίως) και Κουρομπύλια, το έργο θα ήταν εφιάλτης. Για όσους δεν ξέρουν τον ΠΑΟΚ βέβαια. Γιατί όσοι τον ξέρουν, γνωρίζουν και το πάθος του οργανισμού για να κατακτήσει τον τίτλο.

Οσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της Τρίπολης, είχαν την… ευκαιρία να διαπιστώσουν το πάθος, την κάψα, την τρέλα και την πίστη που κυριαρχούν στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Πολύ σύντομα, όλη η Ελλάδα θα αντιληφθεί πως ο φετινός τίτλος, ανήκει στον Δικέφαλο. Οσα εμπόδια κι αν βρει στο διάβα της αυτή η ομάδα, θα τα ξεπεράσει. Έχει την ποιότητα, τις αντοχές που απαιτούνται, ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξει σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια με βοηθούς σαν τον Κωνσταντόπουλο. Το… δικό τους παιδί.

Περαστικά και στους «αντικειμενικούς», που το θέμα τους δεν ήταν ούτε η νίκη, ούτε η εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Το θέμα τους ήταν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Δικεφάλου στους διαιτητές για το γκολ του Μπίσεσβαρ, που κακώς ακυρώθηκε. Δεν έπρεπε –κατά την άποψη τους πάντα- να διαμαρτυρηθεί ο ΠΑΟΚ.

Όφειλε να δεχτεί στωικά την απόφαση του Κωνσταντόπουλου. Του ανθρώπου που είδε τον Μπίσεσβαρ σε θέση οφ σάιντ. Αναφέρομαι στους ίδιους «αντικειμενικούς» που θεώρησαν δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών και μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα.

Να τονίσω βέβαια ότι στον ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για συγκεκριμένη φάση χωρίς να απειλές ή διάθεση να προκαλέσουν φόβο. Στον Ολυμπιακό ακόμα και σήμερα δεν ξέρουν γιατί διαμαρτυρήθηκαν και στο παιχνίδι του Περιστερίου και στο παιχνίδι της Ξάνθης.

Ολοκληρώνω με ρεπορτάζ. Η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο ΠΑΟΚ θα φέρει στην Τούμπα χαφ και φορ. Τουλάχιστον. Δεν αποκλείω να υπάρξει και 3η κίνηση. Πέρα από τον Ενρίκε η επιστροφή του οποίου πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Επιβεβλημένη κατά την προσωπική και ταπεινή άποψη μου. Ο Ενρίκε έχει χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που δεν έχουν ούτε ο Ζαμπά, ούτε ο Λημνιός. Η ποδοσφαιρική τρέλα του βραζιλιάνου θα δώσει λύσεις στην συνέχεια μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς για τον ΠΑΟΚ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.