Ads Top

Οι επιλογές για τον άξονα


Χωρίς τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Εβγέν Σάκχοφ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην, εξ αναβολής, αναμέτρηση του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η απουσία του Ουκρανού, μετά από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα δημιουργεί ένα κενό στον άξονα του Δικεφάλου, αν συνυπολογιστεί η δεδομένη απουσία του Πόντους Βέρνμπλουμ αλλά και το ότι ο Αλμπέρτο Κάνιας είναι αμφίβολος.

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον παρτενέρ του Ζοσέ Μαουρίσιο είναι συγκεκριμένες.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς που έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με… γκολ, κόντρα στην Παναχαϊκή, έχει τις δικές του πιθανότητες για να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός, κάνοντας παράλληλα και το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.

Πέραν του Κροάτη, υπάρχει και η λύση της εσωτερικής αλλαγής. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί που κόντρα στον ΠΑΣ αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο, μπορεί να προσφέρει και στην θέση «8».

Μάλιστα από εκεί είχε ξεκινήσει και στην νικηφόρα ρεβάνς με την Παναχαϊκή, ως παρτενέρ του Μαουρίσιο.

Πάντα υπάρχει και η επιλογή του Κώστα Μπαλογιάννη που «είδε» αποστολές το περασμένο διάστημα, ενώ οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στην προπόνηση της Τρίτης (29/1), όπου και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Αλμπέρτο Κάνιας.

inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.