Ads Top

Σπανούλης: «Σε δεύτερη μοίρα τα ρεκόρ, πάνω απ’ όλα ο Ολυμπιακός»


Το να κερδίζει ο Ολυμπιακός και να ευχαριστιέται ο ίδιος το παιχνίδι έθεσε ως προτεραιότητα ο Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας για την κατάρριψη ενός ακόμα ρεκόρ και ενόψει του αγώνα με τη Μπασκόνια. 
Λίγες ώρες μετά το… σκαρφάλωμά του στην κορυφή των κορυφαίων πασέρ του ελληνικού επαγγελματικού πρωταθλήματος, ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον αυριανό (8/01) αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια για την Ευρωλίγκα.

Ο Λαρισαίος γκαρντ, ανέλυσε το που θα κριθεί το παιχνίδι, χαρακτήρισε επικίνδυνη την ισπανική ομάδα και χαρακτήρισε δευτερευούσης σημασίας όταν αγωνίζεται, τα προσωπικά του ρεκόρ.

Αναλυτικά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μίλησε για:

-το αυριανό παιχνίδι με τη Μπασκόνια: 

«Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έχει κάποιους τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα, αλλά έχουν βγει «μπροστά» κάποιοι άλλοι παίκτες της και έχει πετύχει κάποιες νίκες. Είναι έμπειρη και επικίνδυνη, έχει το Final Four στην έδρα της και επειδή έχει μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πάντα τα παιχνίδια εναντίον της Μπασκόνια είναι δύσκολα, έχουν πολύ καλό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες». 

-το αν η πρωτιά στο σκοράρισμα στην Ευρωλίγκα θα γίνει φέτος, ή το έχει αφήσει για του χρόνου; 

«Για να είμαι ειλικρινής, όταν παίζω δεν με απασχολεί και πολύ αυτό. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει, να ευχαριστιέμαι το κάθε παιχνίδι γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό όπως και το να έχω υγεία. Οπότε, είναι κάτι που έρχεται σε δεύτερη μοίρα για μένα». 

-το αν το αυριανό παιχνίδι θα κριθεί στον γρήγορο ρυθμό και στην… αντοχή των ομάδων στα συνεχόμενα παιχνίδια: 

«Όλη η Ευρώπη παίζει συνεχόμενα παιχνίδια και όχι μόνο εμείς. Αυτό είναι το καλεντάρι, αυτή είναι η δουλειά μας, από εκεί και πέρα η Μπασκόνια είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορα και έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ. Πρέπει να προσέξουμε αρκετά τον ρυθμό του αγώνα, τα λάθη και τα ριμπάουντ».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.