Ads Top

Κλειδί το γρήγορο γκολ


Χωρίς καμία αμφιβολία, ένα από τα στοιχεία που έχουν στοιχίσει τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, είναι η αναποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Το εύκολο γκολ, δηλαδή.
Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές και φυσικά, έχει γίνει αντιληπτό από όλους. Και από τον Πέδρο Μαρτίνς πρώτα και κύρια, ο οποίος ψάχνει να βρει λύση, δουλεύοντας πάρα πολύ με τους ποδοσφαιριστές του πάνω σε αυτόν τον τομέα στις προπονήσεις στο Ρέντη.

Τη Δευτέρα (3/12), λοιπόν, στο ματς με τον Παναιτωλικό, στο Καραϊσκάκη, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ζητούμενο για τον Θρύλο είναι να ανοίξει το σκορ όσο πιο νωρίς γίνεται. Να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της ομάδας του Αγρινίου με το… «καλημέρα».

Κάτι που σε περίπτωση που συμβεί, θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στους Πειραιώτες, προκειμένου να «ανοίξει» προς όφελός τους το ματς, αποβάλλοντας παράλληλα το άγχος.

Ωστόσο, αν δεν έρθει το γρήγορο γκολ, άπαντες θα πρέπει να δείξουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να αποφύγουν τα λάθη. Γεγονός στο οποίο, θυμίζουμε, στάθηκε και ο Γιάγκος Βούκοβιτς.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να σκοράρει γρήγορα το πρώτο γκολ, που θα δώσει το… έναυσμα για τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.