Ads Top

Την «σκότωσε» ο Ατρόμητος μέσα στο ΟΑΚΑ!


Ο Ατρόμητος συνέχισε την εκπληκτική του πορεία, ο Κουλούρης "όπλισε" και πάλι και ο Ατρόμητος πέρασε από το ΟΑΚΑ, κερδίζοντας με 2-0 την ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ είχε τρία δοκάρια, ωστόσο ο  Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε την αποτελεσματικότητα και με δύο γκολ στο τέλος του αγώνα, έστειλε την Ένωση στο καναβάτσο.

Στο 16' το σουτ του Μάνταλου σταμάτησε στο δοκάρι, όπως και αυτό του Μπακάκη στο 37', ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μπακασέτα στο 65', με τον Ατρόμητο να "χτυπάει" στο φινάλε.

Στο 88', Ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρισβάνης, πηδώντας πιο ψηλά από όλους έκανε το 1-0 με κεφαλιά, ενώ το... κερασάκι ήρθε από τον Κουλούρη, ο οποίος στο 90' με πλασέ έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

 ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Mπάρκας, Μπακάκης (65' Γκάλο), Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Αλεφ (76' Γιαννιώτας), Μπακασέτας, Μπογέ (57' Πόνσε), Μάνταλος, Λιβάια.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουζούλαζιτς, Κιβρακίδης (86' Καρασαλίδης), Ουγκράι (65' Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης (93' Μούζακιτς).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.