Ads Top

Τσίκινης για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Ηταν πέναλτι"


Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει τη διαιτησία του Αντριέν Γιάκοτετ στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, τονίζοντας το μοναδικό σοβαρό κατά τη γνώμη του σφάλμα του Ελβετού ρέφερι.
Ένα σημαντικό λάθος καταλογίζει στον Ελβετό Αντριέν Γιάκοτετ ο πρώην διεθνής ρέφερι Ηρακλή Τσίκινης μιλώντας στο Sport24.gr. για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Και αυτό - κατά την άποψη του Τσίκινη - είναι το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του γηπεδούχου στο 84' σε χέρι του Φεντερίκο Μακέντα εντός περιοχής.

Αναλυτικά ο Τσίκινης είπε: "Σε γενικές γραμμές ήταν καλή η διαιτησία του Ελβετού, όχι σε εύκολο ματς. Προσπάθησε και κατάφερε να μην σφυρίζει πολύ και να βοηθήσει τη ροή του αγώνα. Απέφυγε στο πρώτο ημίχρονο να δείξει 2-3 κίτρινες κάρτες (Κούτρης - Μακέντα - Ομάρ) και έβγαλε κάρτες ουσιαστικά μετά το 75'.

Ήταν ψύχραιμος δεδομένης της φορτισμένης ατμόσφαιρας, αν και φάνηκε αναποφάσιστος σε 2-3 στιγμές. Μια εξ' αυτών ήταν και στη φάση του 84' όταν θα έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Μακέντα. Δεν έχει καλό οπτικό πεδίο, δεν έχει δει καλά τη φάση, θα έπρεπε να είχε συμβουλευτεί τον βοηθό του, ο οποίος το κοιτούσε εκείνη τη στιγμή. Η δεύτερη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός για χέρι του Χατζηγιοβάνη, δεν είναι παραβατική. Αν η μπάλα ακουμπά στο χέρι του, αυτό γίνεται ακούσια, καθώς ο παίκτης προσπαθεί να την αποφύγει και να στηριχθεί στο έδαφος".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.