Ads Top

Η «μεταγραφή» Σαββίδη που πέρασε στα ψιλά και απογειώνει τον ΠΑΟΚ!


Ποιο είναι το σχέδιό του για την ομάδα. Πώς θα την απογειώσει! - Η πιο έξυπνη και ουσιαστική «μεταγραφή» Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!

Ο Μάριο Μπράνκο κινείται... πίσω από την κουρτίνα. Αλλά η δουλειά που κάνει για τον ΠΑΟΚ είναι άκρως σημαντική.
Το καλοκαίρι πάρθηκε η απόφαση στον ΠΑΟΚ, δίπλα στο Λούμπος Μίχελ να έρθει ένα ακόμα πρόσωπο, με εμπειρία σε θέματα ποδοσφαίρου που θα βοηθήσει στην διεκπεραίωση πολλών ζητημάτων.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα να υπάρξει ένας καλύτερος μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλά και μεγαλύτερη ευχέρεια στο να λύνονται θέματα καθημερινά. Το βάρος είχε πέσει όλο στον Σλοβάκο παράγοντα κι αυτό ήταν άδικο για τον Μίχελ που έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε πολλά ζητήματα.


Στον ΠΑΟΚ έκαναν την επιλογή του Μάριο Μπράνκο. Ο ρόλος του; Διευθυντής ανάπτυξης ποδοσφαίρου. Έτσι… συστήθηκε σε όλους. Έτσι τον παρουσίασε ο ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως ο Μπράνκο δεν είναι στην επικαιρότητα και κινείται σε δικούς του ρυθμούς. Όμως η δουλειά που κάνει είναι μεγάλη. Και πολύτιμη.

Ο Μπράνκο σχεδιάζει από τώρα τις μεταγραφικές αναζητήσεις του Δικεφάλου, είτε για τον Γενάρη, είτε για το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος παράγοντας έχει στα χέρια του εκατοντάδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κατά βάση στο εξωτερικό. Και όταν θα είναι έτοιμος θα παραδώσει το… report σε εκείνους που θα κληθούν να τρέξουν τις μεταγραφές.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.