Ads Top

Πάει για το κόλπο - γκρόσο: Η κίνηση- ματ του Δώνη για το ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός!


Λέτε να του βγει;
Ο Γιώργος Δώνης που πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των τριών ντέρμπι και οι σκέψεις του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας ένα άκρως πετυχημένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει έρθει η ώρα να αλλάξει «πίστα».

Οι έξι νίκες σε επτά ματς έχουν δώσει την καλύτερη δυνατή ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Δώνη ενόψει του δύσκολου προγράμματος. Πλέον, στο τριφύλλι ετοιμάζονται για τα τρία δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τα δύο εξ΄ αυτών, μάλιστα, να είναι εκτός έδρας σε Τούμπα και «Γ. Καραϊσκάκης».

Έχοντας περάσει με απόλυτη επιτυχία το πρώτο τεστ οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται να ανταποκριθούν στους πλέον απαιτητικούς αγώνες του φετινού πρωταθλήματος. Αν υπάρχει μία ανησυχία στον κόσμο της ομάδας αυτή έχει να κάνει με το νεαρό της ηλικίας αρκετών παικτών που ως τώρα έχουν πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον έχουν οδηγήσει σε αυτό το αήττητο σερί. «Πως θα αντιδράσουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές στην ‘’καυτή’’ ατμόσφαιρα της Τούμπας;», είναι ένα ερώτημα που κυκλοφορεί από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και μετά τη νίκη επί του Πανιώνιου.

Ο Γιώργος Δώνης έσπευσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να δώσει την απάντησή του με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. «Δεν τους φοβάμαι τους παίκτες. Περισσότερο τους φοβόμουν στην Τρίπολη που ήταν δικός μας ο κόσμος, τώρα δεν τους φοβάμαι τους παίκτες στην ατμόσφαιρα της Τούμπας». Ο Γιώργος Δώνης πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του και αυτό είναι ένα στοιχείο που έχει καταφέρει να το περάσει και στους ίδιους. Μπορεί κανείς εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος να μην περίμενε αυτά τα αποτελέσματα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, ωστόσο, παίκτες και προπονητικό τιμ το είχαν πιστέψει.

Σε αρκετές δηλώσεις τους μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς πως ο προπονητής τους έχει καταφέρει να τους κάνει να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και παράλληλα να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Αυτοπεποίθηση που έχει συμβάλει καθοριστικά στην εικόνα που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι και τώρα, λοιπόν, ο Γιώργος Δώνης εμφανίζεται βέβαιος πως το τριφύλλι μπορεί να ανταποκριθεί και στα ντέρμπι και αυτό το έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναθηναϊκός θα μπει στα ντέρμπι για να παίξει το δικό του παιχνίδι όπως έκανε σε όλα τα ματς ως τώρα. Αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο της Τούμπας θα επιδιώξει να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο τις δικές του αρετές, ψάχνοντας τον τρόπο να χτυπήσει τις αδυναμίες του αντιπάλου του και όχι να περιμένει τον Δικέφαλο του Βορρά περιοριζόμενος σε ένα παθητικό ρόλο. Άλλωστε, ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει καλά πως αν αφήσει την μπάλα στους παίκτες του ΠΑΟΚ που δεδομένα διαθέτουν ποιότητα, τότε αργά ή γρήγορα θα δημιουργηθούν τα ρήγματα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει να κρατήσει το δυνατόν πιο μακριά από τα καρέ του Διούδη τους παίκτες του Λουτσέσκου και για αυτό τον λόγο όλα δείχνουν ότι θα κατεβάσει ομάδα με ενισχυμένο κέντρο.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.