Ads Top

Τα πεταμένα ευρώ στα πρόστιμα και ο κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας


Με αφορμή το βαρύ χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ, υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας.
Μετά και την επιβολή ενός νέου χρηματικού προστίμου που αγγίζει τα 73.500 ευρώ και επιβλήθηκε στον Δικέφαλο, στο περιθώριο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο «to10.gr» αποφασίσαμε να ανοίξουμε το κεφάλαιο «τιμωρίες» για να δει και το τελευταίος φίλαθλος της ομάδας πόσα χρήματα έχουν χαθεί από τα ταμεία της ΠΑΕ.

Σοκάρουν μόνο στο άκουσμα τα εκατομμύρια ευρώ που έχει πληρώσει σε πρόστιμα ο Ιβάν Σαββίδης από την ήμερα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ένα πρόχειρο υπολογισμό αυτά φτάνουν τα 2.800.000 ευρώ και έχουν επιβληθεί τα τελευταία έξι χρόνια. Είναι τεράστιο το ποσό που έχει ξοδευτεί, όπως αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να είχε διατεθεί για άλλους σκοπούς και όχι απλά για ποινές που έχουν επιβληθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η κατάσταση δεν δείχνει να αλλάζει τόσο εύκολα και χρειάζεται να παρθούν πιο αυστηρές αποφάσεις από την διοίκηση του Δικεφάλου. Αυτός είναι και ο λόγος που πρόσφατα -μετά από το παιχνίδι με την Τσέλσι-έγινε μεγάλη σύσκεψη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός και οι σκέψεις για αλλαγές που θα έχουμε από τη νέα αγωνιστική σεζόν στο μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Όσον αφορά το χρηματικό πρόστιμο με την ΑΕΚ το νομικό τμήμα του Δικεφάλου μέσω έφεσης που θα εκδικαστεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αύριο (10/10) στις 16:00 θα προσπαθήσει να το μειώσει.

Το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι να υπάρξει τεράστια προσοχή από την οικογένεια του ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται και αυτό γιατί οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο όριο για τιμωρία της έδρας τους

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.