Ads Top

Δήλωση-βόμβα από Θεσσαλονίκη: «Ποιος ΠΑΟΚ; Χάλια ήμασταν - Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός»!


Πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Παύλος Σαλτσίδης.


Παλαίμαχος αθλητής του Δικέφαλου και οπαδός μεγαλωμένος στις εξέδρες της Τούμπας, σχολίασε ακόμα ότι οι Θεσσαλονικείς είναι κουρασμένοι αυτό το διάστημα, αλλά μετά τη διακοπή περιμένει να φορμαριστούν και να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ακόμα, συμπλήρωσε ότι περιμένει ο ΠΑΟΚ να μην πέσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αν και ευχήθηκε να μην κλέψουν και φέτος από τον Δικέφαλο το πρωτάθλημα.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν χάλια στο Καραϊσκάκη, δεν έδειξε τίποτα, δεν έπαιξε μπάλα. Αλλά έχει κάποιες δικαιολογίες, όπως ότι παίζει από το καλοκαίρι για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του. Άρα η ομάδα είναι κάπως κουρασμένη. Τώρα με το κενό που υπάρχει, περιμένω η ομάδα να φορμαριστεί και, σιγά-σιγά να βγάλει τον καλό της εαυτό», ήταν το αρχικό σχόλιο του Παύλου Σαλτσίδη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το χθεσινό ντέρμπι:

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες. Αφού πέρασε ανώδυνα αυτό το διάστημα, δεν την φοβάμαι την ομάδα. Και ο Λουτσέσκου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Του έδωσαν και τα μέσα, βέβαια, έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά τον πιστεύω πολύ, είναι καλός προπονητής. Όταν τον είδα να φυλάει τον Λημνιό, χάρηκα πολύ. Δείχνει το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα».

Ποιο είναι το κλίμα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη τώρα που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας;

«Εκεί θα συνεχίσει και αυτές οι τρεις ομάδες θα τον ακολουθούν. Ευελπιστούμε, μόνο, φέτος να μην μας το κλέψουν το πρωτάθλημα όπως είχε συμβεί πέρσι».

Στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, τώρα, υπάρχει η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το Γιουρόπα Λιγκ. Πώς βλέπετε αυτό το ματς;

«Δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχουν έτσι κι αλλιώς εύκολα παιχνίδια. Περιμένω τον ΠΑΟΚ να πάρει την ισοπαλία, τουλάχιστον δηλαδή να μην χάσει το παιχνίδι αν θέλει να ελπίζει σε κάτι. Το μέλλον ανήκει στον ΠΑΟΚ, έχει μπροστά του όλο το μέλλον, έχει παίκτες, έχει καλό κλίμα, υγεία στην ομάδα και έναν πρόεδρο που λύνει όποιο πρόβλημα προκύψει».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.