Ads Top

Απίστευτο: Διαιτητής και βοηθός δεν είδαν πεντακάθαρο γκολ στη Σκωτία! (vid)


Μία απίστευτη φάση έγινε στην αναμέτρηση μεταξύ της Πάρτικ Θιστλ και της Γκρίνοκ Μόρτον στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Scottish Championship.


Μετά από σουτ του Κρις Ντούλαν, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, με συνέπεια οι παίκτες των γηπεδούχων να αρχίσουν τους πανηγυρισμούς για το 2-0.

Ποιο 2-0; Ο διαιτητής Μπάρι Κουκ πλησίασε τον βοηθό του, επειδή δεν κινήθηκε προς τη σέντρα, οι δυο τους συνομίλησαν για λίγο και αποφάσισαν να υποδείξουν πλάγιο υπέρ της Γκρίνοκ Μόρτον!
«Είναι παράξενο και απίστευτο. Είμαι χαρούμενος που δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Ο διαιτητής θα έπρεπε να το πάρει πάνω του και ο άλλος βοηθός θα μπορούσε να το δει και απλά να πει ‘ο συνάδελφος βρίσκεται σε κακή μέρα, δεν θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε;’. Είμαι ήρεμος μόνο και μόνο επειδή νικήσαμε, αλλά η εμπιστοσύνη χάθηκε», ήταν τα λόγια του προπονητή Άλαν Άρτσιμπαλντ.

Να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο 1993 η Πάρτικ Θιστλ είχε ευνοηθεί σε αντίστοιχη φάση στην ίδια εστία, όταν από σουτ του Πάντι Κόνολι της Νταντί Γιουνάιτεντ, η μπάλα είχε περάσει ξεκάθαρα τη γραμμή, προτού ο αμυντικός Μάρτιν Κλαρκ την επαναφέρει προς το μέρος του τερματοφύλακα Άντι Μάρντοχ.
sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.