Ads Top

Σπάνε ταμεία Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - Λεφτά με το τσουβάλι - «Διπλό μπαμ» - Ποιοι τα φέρνουν!


Χορός εκατομμυρίων σε Καραϊσκάκη και Τούμπα. Τι συμβαίνει;
Η Εθνική Ελπίδων βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στα τελικά του Euro 2019 μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Τσεχίας με 2-1.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Γιάμπλονετς βρέθηκαν πολλοί scouts, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος άλλωστε συνηθίζει να τσεκάρει ταλαντούχους Έλληνες άσους για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αυτό το γεγονός έχει τη σημασία του, με δεδομένο ότι στο ματς με τους Τσέχους αγωνίστηκαν παίκτες που ακούστηκαν το καλοκαίρι για το Τριφύλλι, όπως οι Μανθάτης και Πασαλίδης, αλλά και οι Ανδρούτσος, Νικολάου που δεν υπολογίζονται από τον Ολυμπιακό και φέρονται να βρίσκονται στη λίστα του Νταμπίζα.

Στις εξέδρες βρέθηκαν και πολλοί scouts ξένων ομάδων, η πλειοψηφία των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεχώρισε τρεις Έλληνες παίκτες. Ο λόγος για τους Δημήτρη Λημνιό και Κωνσταντίνο Τσιμίκα που σκόραραν αμφότεροι με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά και τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Ο τελευταίος αγωνίζεται στην ολλανδική Άλκμααρ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Αναφορικά με τους άλλους δύο, ανεβάζουν διαρκώς τις μετοχές τους και αναγκάζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να λάβουν δράση.

Για τον Λημνιό σας έχουμε ενημερώσει από τον Αύγουστο ότι οι διοικούντες του ΠΑΟΚ σχεδιάζουν να προχωρήσουν άμεσα σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Ο νεαρός εξτρέμ έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν και το όνομά του βρίσκεται στα μπλοκάκια πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου στοχεύουν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του και να ανεβάσουν αισθητά τη ρήτρα αγοράς του, η οποία αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 5.000.000. Ποσό που ισοδυναμεί με… ψίχουλα βάσει των δεδομένων της σημερινής αγοράς.

Αναφορικά με τον Τσιμίκα, πρόκειται για την αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού. Ήρθε από το… πουθενά και έγινε βασικός έχοντας εντυπωσιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς και τους φιλάθλους της ομάδας. Ο νεαρός αριστερός μπακ είχε ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ολλανδικών ομάδων από την περσινή εξαιρετική σεζόν του με τη Βίλεμ. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον παρακολουθείται στενά και από γερμανικούς συλλόγους, ενώ αναμένεται να γίνει ακόμα πιο περιζήτητος εάν συνεχίσει να ανεβάζει τις μετοχές του.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι έχουν ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο στα χέρια τους και αναμένεται να καλέσουν άμεσα τον Τσιμίκα για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Μάλιστα, όπως εκτιμάται από καλά ενημερωμένες πηγές, η πρόθεση των Ερυθρολεύκων είναι να τοποθετήσουν στο νέο συμβόλαιο του παίκτη ρήτρα που θα ξεπερνά τα 7.000.000 ευρώ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.