Ads Top

Οι πιθανοί αντίπαλοι


Η ολοκλήρωση του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά στους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στη συνέχεια των προκριματικών.
Η συγκεκριμένη κουβέντα είναι αρκετά πρόωρη, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τις... μάχες με τη Βασιλεία και για να συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πρέπει πρώτα να πετάξει εκτός τους Ελβετούς.

Σε περίπτωση πάντως που ο Δικέφαλος είναι αυτός που εξασφαλίσει την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League τότε έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό πιθανών αντιπάλων.

Ο ΠΑΟΚ θα υπολογίζεται ως ισχυρός, καθώς βάσει της διαδικασίας που ακολουθείται για την κλήρωση των προκριματικών σε ένα ζευγάρι (όπως αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βασιλεία) η δυναμικότητα του ζευγαριού που θα μπει στην κληρωτίδα καθορίζεται από την πιο ισχυρή ομάδα.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου σε περίπτωση που προκριθεί σε βάρος της Βασιλείας είναι οι Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία), Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) και Σλάβια Πράγας (Τσεχία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήρωση για αυτή την επόμενη φάση των προκριματικών στην κορυφαία διασυλλογική είναι προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου, νωρίτερα δηλαδή από τους αγώνες ΠΑΟΚ-Βασιλεία.

*paok24.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.