Ads Top

Απίστευτο «πράσινο» ξέσπασμα: «Διώξτε τον... παρκαδόρο - Ανύπαρκτος Παππάς - Εποχή... Μπλουμς»!


"Βράζουν" οι οπαδοί του Παναθηναϊκού...   "Σκασμένοι" είναι οι περισσότεροι φίλοι του Τριφυλλιού μετά από την τραγική εμφάνιση που έφερε την ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό.


Η πλειοψηφία "κράζει" τον Τσάβι Πασκουάλ και τους "μισθοφόρους" παίκτες των Πράσινων, αν και υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στο ΣΕΦ και θα κάνει το break.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το Facebook της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Δε ξέρω τι είναι χειρότερο, το ότι σήμερα ανέστησαν τους νεκρούς ή το ότι αρχίσανε πάλι οι γνωστοί κωλοτούμπες να κράζουν την ομάδα, τους παίκτες και τον Πασκουάλ; Τώρα ξαφνικά ο Πασκουάλ έγινε κακός προπονητής και η ομάδα δε πάει πουθενά; Τόσο καιρό όλοι λέγατε πόσο καλή ομάδα έχουμε και πανηγυρίζατε το αήττητο! Σοβαρευτείτε, ένα κακό παιχνίδι κάναμε δε τελείωσε η σειρά! Βγήκατε πάλι όλοι οι προπονητές του καναπέ να κρίνεται τον Πασκουάλ. Μη πανηγυρίζετε πάλι στο τέλος των τελικών όταν θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Οι μεταγραφαρες του καλοκαιριού και οι ανύπαρκτοι ελληνες κάνουν μπαμ.Ομαδα χειρότερη και από εποχές Μπλουμς,Νελσον χαλαρά 3-0 ο γαυρος και ολικό ξεσκαρταρισμα το καλοκαίρι ακόμα και σε ελληνες

Αφήσαμε έξω τον ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ ντενμον για να παίζει ο γυάλινος. Γενικά χάσαμε δίκαια σήμερα. Ήμασταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ!! Πιστεύω ότι θα κάνουμε μπρέικ στο σεφ. Δεν γίνεται να ξανακάνουμε τέτοιο ματς τόσο κακό....

ΠΑΣΚΟΥΆΛ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΤΡΊΠΟΝΤΑ ΕΝΩ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΆΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΆΣ ΦΑΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΜΥΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΊΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΊΚΑΝΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΔΕΊΧΝΕΙ ΖΟΤΣ ΔΕΊΧΝΕΙΣ ΕΠΊΣΗΣ ΠΟΣΟ ΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ

Ελπίζω να κατάλαβε σημερα και ο ποιος άσχετος οτι δεν υπαρχει προπονητης πασκουαλ.η ομαδα πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο....για εμένα εχει τελειωσει αυτος ο άσχετος τυπος και ημουν ο πρωτος που τον υποστήριζε. Καλα σε λενε παρκαδορο. Ουσττττττττττττττ!!!!

Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος. Κανενα συστημα και ο καθενας εκανε οτι ηθελε! Εχει χασει τρεις φορες το πλεονεκτημα εδρας! Γυριζει το παιχνιδι ο ολυμπιακος και ουτε ενα ταιμ αουτ. Ημαρτον

Ας μη προκαθοριζουμε από τωρα το αποτέλεσμα. Οσο ευκολα χασαμε σημερα μπορούμε να το γυρισουμε στο σεφ. Ισως να μας κανει και καλο η ηττα. Παντως το καλοκαιρι οπωσδήποτε μεταγραφες.

 Η σημερινή ξεφτίλα ξεπλένεται μόνο με διπλό στο σεφ.. απαράδεκτοι ολοι και πρώτα απ ολα ο προπονητής

Παππας πραγματικα δν υπαρχει σαν παιχτης....αφηνει εκτος πειν και γκαμπριελ...τι να πεις!!

 ΞΥΠΝΑ ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΘΑΡΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΔΥΟ.ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

Χάσαμε απο τον Μάντζαρη και τον Στρένλιεκς. Ούτε απο τον Σπανούλη ούτε απο τον Πρίντεζη. ΟΛΟΙ αυτοί δεν κάνουν έναν Σίγκλετον. Υπάρχουν ευθύνες ;; στα λόγια σήμερα θα έριχναν 20άρα.. στα λόγια θα κάναμε σκούπα. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ;; Να σε γλεντάει ο παίκτης που παίρνει 250 χιλιάδες..ενώ εσύ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ;;; Βγάλαμε γλώσσα και η φάπα που φάγαμα ακούστηκε μέχρι την θεσσαλονική. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.