Ads Top

Πώληση από το πουθενά στον ΠΑΟΚ - Δίνει Έλληνα άσο και... διαλύει top ομάδα της Super League!



Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να έχουν έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς καλούνται να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον ορισμένων παικτών, που πραγματοποίησαν εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα άλλων ομάδων ως δανεικοί.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ευχάριστης έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος, του Ατρομήτου.

Πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Sportdog.gr, το μέλλον του Έλληνα στόπερ δεν είναι στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει στα χέρια του πολύ καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και ο Δικέφαλος αναμένεται να τον παραχωρήσει, ενώ δεν πρόκειται για την Άντερλεχτ, όπως κυκλοφόρησε τελευταία.

Χτίζεται από την αρχή ο Ατρόμητος

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η αποχώρηση του Χατζηισαΐα θα πονέσει πολύ περισσότερο τον Ατρόμητο παρά τον ΠΑΟΚ, αφού ο 25χρονος παίκτης ήταν πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα φέτος.

Γενικότερα, η επόμενη ημέρα του Ατρομήτου θα πρέπει να χτιστεί σε καινούργια βάση, αφού το ρόστερ της φετινής σπουδαίας σεζόν θα αλλάξει δραστικά εξαιτίας των αποχωρήσεων.

Θυμίζουμε ότι στον ΠΑΟΚ επιστρέφουν επίσης δύο ακόμα βασικοί των Περιστεριωτών, ο Γιαννούλης και ο Ουάρντα, καθώς επίσης και ο Ρισβάνης, που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Σε αυτούς προσθέστε και τους Ντιγκινί, Ντάουντα, οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, αφού έχουν προσοδοφόρες προτάσεις από το εξωτερικό.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.