Ads Top

Μεταγραφή - τρελή έκπληξη στον ΠΑΟ - Αυτόν «παίρνει» από Ελλάδα



Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον είχε... σταμπάρει εδώ και καιρό. Όμως Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα υπάρχει στον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες. Παρ' όλα αυτά, ο Σάντι Κριζμάν, που φεύγει από τη Λάρισα, είχε πιάσει το μήνυμα από Αθήνα μεριά. Και ο ατζέντης του το ίδιο. Και περίμεναν τις εξελίξεις γύρω από τους πράσινους για να δουν αν ο Κροάτης θα μπορέσει να κάνει τη μεταγραφή που θα του εξαργύρωνε την καλή του σεζόν στους βυσσινί.


Όμως η χθεσινή απόφαση για περιορισμό μεταγραφών δεν ήχησε καλά στ' αυτιά του Κριζμάν. Ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να κάνει μόνο μία μεταγραφή άνω των 23 ετών (ο Κροάτης είναι 28) και αυτή με... ταβάνι στο συμβόλαιο. Κι επιπλέον, θα μπορεί να πάρει μόνο ελεύθερο παίκτη. Το τελευταίο δεν είναι πρόβλημα, αφού ο Κριζμάν έκανε προσφυγή στη Λάρισα για οφειλόμενα και θα κερδίσει την ελευθερία του. Ούτε το συμβόλαιο είναι πρόβλημα, αφού οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες.


Το πρόβλημα είναι πως αν τελικά ισχύσει για τον Παναθηναϊκό ο περιορισμός, δύσκολα αυτή η μία μεταγραφή θα είναι ο Κριζμάν. Ίσως οι πράσινοι ψάξουν κάτι καλύτερο. Επιπλέον, αν καθυστερήσουν, που είναι και πολύ πιθανό, ο Κροάτης θα αναζητήσει άλλη ομάδα. Είπαμε, η σεζόν που έκανε ήταν εξαιρετική και ήδη αρκετές ομάδες κοιτάζουν την περίπτωση του. Και αφού θα είναι ελεύθερος, είναι και ελκυστικός.


Τώρα, βέβαια, το να μιλάει κανείς στον Παναθηναϊκό για μεταγραφικά από τη στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα, είναι λίγο... ουτοπικό. Ωστόσο κάποιος πρέπει να κάνει έστω έναν... πρόχειρο σχεδιασμό, αφού υπάρχει ακόμα ομάδα.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.