Ads Top

Όλο και πιο κοντά: Πάει για την τεράστια μεταγραφή ο ΠΑΟΚ!



O Ντάριο Σρνα ήρθε στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας ένα όργιο φημών για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους, άφηναν να εννοηθεί πως ο παίκτης δεν έχει έρθει στη πόλη για λογαριασμό τους. Όμως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.


Ο πολύπειρος Κροάτης, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι, έχοντας προσωπικές σχέσεις και με τον Λούμπος Μίχελ, ενώ είναι γνωστό πως ο μέντοράς του στη τεράστια καριέρα που έχει στη πλάτη του, είναι o πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα.

Με το βάρος της τιμωρίας του λόγω ντόπινγκ από τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Σρνα αναζητά την επόμενη στάση της καριέρας του και μία από τις πιθανές επιλογές που εμφανίστηκαν μέσω του ατζέντη του, είναι αυτή του ΠΑΟΚ.

Ο ατζέντης του είναι ο Βαντίμ Σάμπλι, ο οποίος έχει κάνει αρκετές δουλειές με τον Μίχελ στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει αναπτύξει και προσωπικές σχέσεις με τον Γιώργο Σαββίδη. Προφανώς και ο ατζέντης του, ποντάρει σε αυτή την σχέση, όπως και στη σύνδεση Λουτσέσκου πατέρα και γιου, για να περάσει τον παίκτη του στον ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ ως γνωστόν, την τελική απόφαση για τις όποιες μεταγραφές την έχει ο Λουτσέσκου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Γερμανία για προσωπικούς λόγους και ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για την έλευση του Σρνα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο από τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν μία θέση – αυτή του δεξιού αμυντικού – που ο ΠΑΟΚ αναζητούσε λύσεις.

Όμως μία περίπτωση ποδοσφαιριστή σαν αυτή του Σρνα η οποία μπορεί να του δώσει ακόμα και στα 36 του ποιοτικές λύσεις πίσω από τον Μάτος, αλλά και τεράστια εμπειρία μέσα στα αποδυτήριά του, δεν περνά αδιάφορη. Όμως ξεκάθαρη τοποθέτηση του Ρουμάνου δεν υπάρχει, γιατί όπως αναφέρουμε παραπάνω, ενημερώθηκε μόλις σήμερα το πρωί.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, πλην του ότι ο Σρνα βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον γιο του μέντορά του, έτσι ώστε να διώξει το βάρος της σεζόν που πέρασε και του άφησε το στίγμα ενός παίκτη που πιάστηκε ντοπαρισμένος.

Μία τιμωρία που λήγει στις 22 Αυγούστου.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.