Ads Top

Ο Τσίπρας άνοιξε τον δρόμο σε... Γιαννακόπουλο και «Athens Alive» - Ποια τα επόμενα βήματα!



Με την… σφραγίδα της κυβέρνησης προχωράει πλέον το πλάνο του «Athens Alive», καθώς μετά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το βράδυ της Δευτέρας, υπήρξε σήμερα και η επίσημη τοποθέτηση από το Μαξίμου που ουσιαστικά «ανάβει το πράσινο φως»!


Η πολιτεία επισημοποίησε την πρόθεσή της για την αναβάθμιση της περιοχής του ΟΑΚΑ και μάλιστα αναφέρει επίσημα την προοπτική αύξησης του συντελεστή δόμησης.

«Πρόθεση η αναβάθμιση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ με ένα σύγχρονο σχέδιο, που θα αναβαθμίζει τις λειτουργίες στην ευρύτερη περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα εντάσσεται στο σχέδιο ανάπτυξης της Αττικής.

Για το λόγο αυτό θα προχωρήσει η εκπόνηση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το σύνολο της περιοχής όπου θα εξεταστεί η δυνατότητα αύξησης του επιτρεπόμενου συντελεστή δόμησης στο πλαίσιο του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας καθώς και ορισμένες διαφοροποιήσεις στις επιτρεπόμενες χρήσεις γης με δυνατότητα χωροθέτησης χρήσεων αθλητισμού, αναψυχής, τουρισμού και περιορισμένων εμπορικών χρήσεων για την εξυπηρέτηση της περιοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη θέση της κυβέρνησης.

Ουσιαστικά, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πως το ραντεβού Τσίπρα-Γιαννακόπουλου έγινε σε καλό κλίμα και παράλληλα ανοίγουν τον δρόμο για να... τρέξει το σχέδιο για το ΟΑΚΑ και μελλοντικά για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.