Ads Top

Ιδού ο πρώτος που έρχεται στον ΠΑΟΚ – Ρίχνει χρήμα για μεταγραφές ο Ιβάν λόγω… Τσάμπιονς Λιγκ


Ο Σαββίδης έδωσε την εντολή και ξεκίνησαν οι διαδικασίες!

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο κεφάλαια μεταγραφές λόγω τελικού, όμως το νερό πήγε στο αυλάκι και όπως είπε ο πρόεδρος Σαββίδης «θα φτιάξω μια ισχυρή ομάδα για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ».

Οι ασπρόμαυροι δείχνουν να έχουν γυρίσει σελίδα σε ότι έχει να κάνει με το θέμα μεταγραφικά. Θέλουν να γίνουν πιο Ευρωπαίοι όχι μόνο στους παίκτες που θα αποκτηθούν, αλλά και στη νοοτροπία που ακολουθούν εδώ και χρόνια μεγάλοι σύλλογοι του εξωτερικού. Τα λάθη των τελευταίων χρόνων στο στήσιμο της ομάδας, φαίνεται πως δεν θα επαναληφθεί φέτος. Ο ΠΑΟΚ δε θα αφήσει πλέον το χρόνο να κυλά ανεκμετάλλευτο και να κάνει μεταγραφές το τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου.

Φέτος, που θα παίξει σε διαφορετική διοργάνωση, θα πρέπει να έχει αποφασισθεί ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι παίκτες θα έρθουν λίγες ημέρες μετά τον τελικό της 12ης Μαϊου. Ένα δείγμα αλλαγής στο τρόπο σκέψης που υπάρχει στην ομάδα είναι η προσπάθεια που έχει αρχίσει εδώ και δύο χρόνια το να δουλεύει πάνω σε διάφορες υποθέσεις παικτών. Κάθε μεγάλος σύλλογος μαθαίνει να δουλεύει παράλληλα σε πολλά μέτωπα. Θα πρέπει να συνηθίσουν να ζούνε με αυτή τη λογική γιατί μόνο μ’ αυτό τον τρόπο θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Μπορεί από το Δικέφαλο να βγήκε μεσοβδόμαδα πως «δεν υπάρχει καμία συμφωνία και κανένα σχόλιο για μεταγραφές και ότι όλα παραπέμπονται για τις… 13 Μαΐου». Αυτό γίνεται για να τονιστεί ότι ο τελικός κυπέλλου. Ταυτόχρονα και η προσπάθεια που θα κάνει όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ για να εμφανιστεί πανέτοιμος προκειμένου να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο.

Στην επόμενη μεταγραφική σύσκεψη θα υπάρξει και μια νέα είσοδος στους ανθρώπους που θα τρέξουν το πρότζεκτ για τη νέα χρονιά. Αυτός θα είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου, όπου μαζί με τους Λουτσέσκου και πιθανότατα τον Μίχελ θα πλαισιώνουν το τιμ που θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές και γενικά όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή η σύσκεψη θα γίνει το επόμενο 20ήμερο και θα έχει μικρές, αλλά και μεγάλες ειδήσεις για το ποιοι θα φύγουν το καλοκαίρι, αλλά και το ποιοι θα παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, με την δεδομένη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ δηλώνει αποφασισμένος να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής για να μπορέσει να πετύχει την είσοδό του στους ομίλους του χρυσοφόρου θεσμού. Μάλιστα αυτό φέρεται να είπε και στους συνεργάτες του, αλλά και τα στελέχη της ομάδας που επικοινώνησε μαζί τους για να ενημερωθεί για την κατάσταση της ομάδας, αλλά και για τα του τελικού. «Θα φτιάξω μια ισχυρή ομάδα για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ».

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.