Ads Top

Έρχονται τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟΚ - Τι ετοιμάζει ο Σαββίδης - «Άνοιγμα» που δεν περιμένει κανένας


Μεγάλο deal στα σκαριά από τον Ιβάν τον τρομερό. Γίνεται παντοδύναμος!  

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να αναμένουν τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, για να κλείσει η χρονιά με έναν τίτλο, ωστόσο παράλληλα εργάζονται πυρετωδώς ενόψει της νέας σεζόν.


Αυτή την περίοδο, μάλιστα, δε γίνονται τόσο επαφές για μεταγραφές παικτών, όσο για μεταγραφές… στελεχών, με τις πληροφορίες του sportdog.gr να αναφέρουν ότι στην Τούμπα αναζητούν σε γειτονικές χώρες τον διάδοχο του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος είναι «φευγάτος» από το πόστο τεχνικού διευθυντή, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί διαφορετικά από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπως σας έχουμε ξαναγράψει.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ αναζητούν κι άλλα στελέχη, καθώς θέλουν να ενισχύσουν το δίκτυο scoυting, προκειμένου να έρχονται στην ομάδα περισσότερα ταλέντα στην κατάλληλη ηλικία και να μπορεί ο Δικεφάλος του Βορρά να αναδεικνύει παίκτες που θα έχουν μελλοντικά μεγάλη αγοραστική αξία.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η συγκεκριμένη αναζήτηση στελεχών σε γείτονες χώρες, σχετίζεται άμεσα με την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες σε χώρες κοντά στην Ελλάδα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη οικονομική δύναμη και δε σταματάει να «ψάχνεται» στην αγορά για ιδανικές ευκαιρίες επένδυσης. Αυτό, λοιπόν, θεωρεί ότι μπορεί να το πετύχει πιο εύκολα μέσω του… ποδοσφαίρου, ενώ διατηρεί έτσι κι αλλιώς καλές διασυνδέσεις στη «γειτονιά» μας.

Εξάλλου, ο Ιβάν Σαββίδης όταν ήρθε στην Ελλάδα πρώτα ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, αγοράζοντας τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία άρχισε τις επενδύσεις στη Βόρειο Ελλάδα, ενώ τελευταία οι κινήσεις του έχουν φτάσει μέχρι και την πρωτεύουσα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.