Ads Top

Διπλή «βόμβα» Σαββίδη - Έναν κρατάει, έναν διώχνει - Ποιον «χρυσώνει» και από ποιον τα «τσεπώνει»



Πρώτο θέμα αποτελεί στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ το θέμα της ανανέωσης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά και τη νέα σεζόν.


Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν για 1+2 χρόνια και, πλέον, φαίνεται πως θα γίνει για 2+1, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα δε θα αλλάξει η χρονική διάρκεια της συμφωνίας, αλλά μόνο οι απολαβές του 49χρονου τεχνικού, ο οποίος φαίνεται πως κέρδισε μια γενναία αύξηση.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι η οικογένεια Σαββίδη στηρίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θέλει να του παραδώσει τα «κλειδιά» της ομάδας, παρόλο που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, μετά τα όσα έγιναν στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, κάτι που ήταν και ο μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν.

Από την άλλη, αναγνωρίζεται στον Ρουμάνο τεχνικό ότι έφτιαξε μια πολύ δυνατή ομάδα που κατά διαστήματα μέσα στη χρονιά απέδωσε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Εξάλλου, στην Τούμπα υπάρχει η άποψη πως αγωνιστικά ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η ομάδα που αξίζει τον φετινό τίτλο.

Το μεγάλο «κόλπο» με Ουάρντα

Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ προσπαθούν αυτό το διάστημα να αναπροσαρμόσουν  και το συμβόλαιο του Αμρ Ουάρντα και συγκεκριμένα τη ρήτρα αγοράς του. Αυτή βρίσκεται τώρα στα 3 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο στην Τούμπα θεωρούν άκρως ικανοποιητικό, ωστόσο πιστεύουν ότι μπορεί ο Αιγύπτιος άσος να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο Μουντιάλ της Ρωσίας, οπότε θέλουν να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από μία πιθανή πώλησή του.

Δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα των «ασπρόμαυρων» η συγκεκριμένη κίνηση, ωστόσο επιθυμούν να πετύχουν το συγκεκριμένο super deal με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου το καλοκαίρι να γεμίσουν τα ταμεία τους με χρήματα, παραχωρώντας στην πραγματικότητα έναν ποδοσφαιριστή που -για εξωαγωνιστικούς λόγους κυρίως- δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας χρονιάς.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.