Ads Top

Κεραυνοί Κόλκα σε ΠΑΟΚτσήδες: «Ο Ολυμπιακός θα κάνει τη ζημία στην Τούμπα αν...»!



Στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου σημασία έχει να γίνεται η δουλειά. Αυτή έγινε. Ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε τρεις βαθμούς, μείωσε τα παιχνίδια που έχει μπροστά του και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να προετοιμαστεί για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της τελικής ευθείας. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας...


Η σοβαρότητα ήταν και πάλι το στοιχείο του ΠΑΟΚ που του έδωσε το τρίποντο, ναι μεν δεν του βγήκε το παιχνίδι στο α΄ημίχρονο, όμως εκείνο το διάστημα κατάφερε να αμυνθεί σωστά, να ακυρώσει τη Λαμία που προσπαθούσε να του κάνει τη ζημιά στο ανοιχτό γήπεδο και το μόνο που έπρεπε να βελτιώσει στο β΄ημίχρονο ήταν την δημιουργική αποτελεσματικότητα ώστε να σκοράρει και να κάνει το μεγάλο βήμα για τη νίκη.

Το έκανε με δυο γρήγορα γκολ στο 56' και στο 61, με τον Πέλκα να προσθέτει άλλο ένα πρώτο γκολ της ομάδας του τη φετινή σεζόν, και με έναν παίκτη της πίσω ζώνης, τον Μαουρίσιο να επιστρέφει στα τέρματα, παίρνοντας σκυτάλη από τον Σάκχοφ που ήταν τιμωρημένος.

Ο ΠΑΟΚ ούτε σε αυτό το παιχνίδι αγχώθηκε, δείχνοντας πίστη στο πλάνο του, και παρ΄ότι δεν είχε πολλούς παίκτες σε καλή ημέρα, η ομαδική του λειτουργία του έδωσε το τρίποντο.

Θα σταθώ λίγο στον Πέλκα, που είναι ο παίκτης που το θέλει περισσότερο, ο τρόπος που βγαίνει στο γκολ, που πιέζει, ξοδεύει ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο είναι ενδεικτικό της θέλησής του και χαίρομαι ιδιαίτερα που ένα παιδί της οικογένειας, έχει το ψυχικό σθένος να βγει μπροστά σε μια τέτοια στιγμή.

Η Λαμία, από την πλευρά της, έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια στο α΄ημίχρονο, όμως ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας της έδινε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πιστέψει ότι με το πέρασμα του χρόνου θα χάσει τη συνοχή της, και θα βρεθεί ο τρόπος για να μπει το γκολ.

Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι τα σημάδια έπαρσης στα πέριξ του ΠΑΟΚ και μία υπεραισιοδοξία που δεν αρμόζει στο επίπεδο του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Το σύνθημα για το πως αντιμετωπίζονται αυτά τα παιχνίδια το δίνει ο Λουτσέσκου, ο οποίος έχει το "καθαρό" μυαλό να κρατάει την ομάδα του προσγειωμένη και πιστεύω πως το ίδιο θα επιθυμούσε και για τον περίγυρο.

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει εδώ επειδή είναι σοβαρός. Όλοι μας έχουμε δυσκολία στο να διαχειριστούμε τον ρόλο του φαβορί γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αυτό το σημείο σπάνια και η μόνη ασπίδα απέναντι σε αυτήν την άγνοια είναι η ταπεινή προσέγγιση και η σοβαρότητα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είναι στα καλύτερά του, αλλά να είστε όλοι σίγουροι, πως αν του δοθεί η ευκαιρία, θα την κάνει τη ζημιά. Θα πρέπει να σκεφτούμε, πόσες φορές ήμασταν εμείς στην θέση του στο παρελθόν και του κάναμε ζημιά στο Καραϊσκάκη.

Στο κομμάτι των όσων συνέβησαν με την εντολή του Υφυπουργού, κ.Βασιλειάδη, για την απαγόρευση των μετακινήσεων μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι απλά μια παραδοχή από την πλευρά του για το ότι ούτε το κράτος ούτε η Σούπερ Λιγκ έχουν την υποδομή να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η απόφαση είναι θλιβερή, και αυτό που απομένει είναι μετά το τέλος της σεζόν, να διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες για το επόμενο πρωτάθλημα.

Κλείνοντας, η Σούπερ Λιγκ θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, οι οποίες προήλθαν από την αδυναμία λήψης σοβαρών αποφάσεων για το ποδόσφαιρο. Πλέον, θα πρέπει να καθίσει στο τραπέζι με τη Nova, η οποία γνωρίζει πρώτον ότι η Σούπερ Λιγκ αθέτησε όλα όσα είχαν συζητηθεί για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος και δεύτερον γνωρίζει ότι στην αγορά αυτήν την στιγμή, η Nova παίζει μόνη της.

Οι μπακαλίστικες πρακτικές κάπου εδώ τελειώνουν για τον συνεταιρισμό...

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.