Ads Top

Ατάκα Γιακουμάτου για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός


Τα φίλαθλα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό αλλά και την συμπάθειά του προς τον ΠΑΟΚ με την ευχή να γίνει ένα καλό, χωρίς βία και ανταγωνιστικό παιχνίδι εξέφρασε με δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104.9 FM, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, αναφερόμενος στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ των δύο ομάδων.


«Εγώ γεννήθηκα Ολυμπιακός. Όμως, πρώτον αγαπώ πολύ τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία. Τα καρντάσια είναι μέσα στην καρδιά μου. Δεύτερον, είμαι φίλαθλος. Δεν είμαι χούλιγκαν. Όποιος παίζει καλύτερη μπάλα, δικαιούται. Φέτος ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά. Δεν έχει καλή ομάδα. Γιατί τότε να μην δεχθώ τον ΠΑΟΚ;», σχολίασε ο κ Γιακουμάτος.

«Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο άθλημα. Φεύγουν τα παιδιά από τις καφετέριες, τα ναρκωτικά και πηγαίνουν στο γήπεδο. Είμαι γνωστός "γαύρος". Κόμμα αλλάζεις, γυναίκα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. Αυτός είναι ο φίλαθλος. Εγώ, στη Φιλαδέλφεια, όπου είναι η ΑΕΚ, βγήκα πρώτος σε ψήφους. Ο κόσμος δεν κρίνει με ποδοσφαιρικά κριτήρια την πολιτική», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Και κατέληξε: «Να ευχηθούμε ένα ειρηνικό, καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.