Ads Top

Αποκάλυψη για το μέλλον του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ!


Σε αντίθεση με τα σημερινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να "πολιορκείται" από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης αποκάλυψε ότι ο Ουκρανός είναι κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους.


Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ και μάλιστα σε πολύ καλό σημείο, αφού αμφότερες τονίζουν ότι το deal της ανανέωσης δεν είναι μακριά στο να κλείσει οριστικά τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, τα παραπάνω ενισχύονται ακόμα περισσότερο από τις δηλώσεις που έκανε στο ua-football.com ο μάνατζερ του Ουκρανού, Αλεξάντρ Πάνκοφ.

«Η ΑΕΚ έχει κάνει μια προσφορά στον Τσιγκρίνσκι. Είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει καλό ποδόσφαιρο, και έτσι υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται. Σήμερα υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από δύο τουρκικούς συλλόγους καλού επιπέδου. Αλλά δεν παίρνουμε ξαφνικές αποφάσεις.

Πιθανώς, είναι πιο κοντά στην παράταση της σύμβασης με την ΑΕΚ, επειδή πέρασε 2 χρόνια εδώ, λατρεύεται από τους οπαδούς, είναι πολύ καλός σε αυτούς, αλλά υπάρχει μια διαδικασία διαπραγμάτευσης, αυτή είναι μια συνήθης πρακτική. Αν η ΑΕΚ θα κάνει την προσφορά που θέλει ο Τσιγκρίνσκι είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνει» σχολίασε χαρακτηριστικά.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.