Ads Top

Συναγερμός στου Ρέντη - Τρέχουν και δε φτάνουν να αποφύγουν την «αυτοκτονία» - «Τρέλα» Θεοδωρίδη


«Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί»... Αυτό ήταν το... σύνθημα, που επικρατούσε χθες το βράδυ στον Ρέντη μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά το τέλος της ερυθρόλευκης προπόνησης αλλά και της λήξης του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λάρισα και το ισόπαλο αποτέλεσμα, που επιτρέπει στους Πειραιώτες να ελπίζουν βάσιμα στο «χτίσιμο» μιας σημαντικής βαθμολογικής διαφοράς από την Ενωση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.      




Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι το 0-0 της ΑΕΚ στη Λάρισα μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην πειραϊκή ομάδα, αρκεί όλοι στο Λιμάνι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο της κατάκτησης των τριών βαθών στον αγώνα με την Ξάνθη.

Αυτή είναι η «επιχείρηση» που έχει μπει σε λειτουργία από το βράδυ του Σαββάτου από τον Οσκαρ Γκαρθία, τους συνεργάτες του, αλλά και τον πολύπειρο ερυθρόλευκο παράγοντα, Σάββα Θεοδωρίδη, καθώς πιθανή απώλεια βαθμών με την Ξάνθη θα μοιάζει με... αυτοκτονία των Ερυθρολεύκων. Αλλά και με επιστροφή του σαββατιάτικου δώρου της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη έστω και με... μισό μηδέν κόντρα στους Ακρίτες, προκειμένου όχι μόνο να αποσπαστεί με τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ στη μάχη του τίτλου, αλλά και για να πάνε με τελείως διαφορετική ψυχολογία οι δύο ομάδες στο επερχόμενο μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι στο Κύπελλο!

Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται σε πολύ λίγες μέρες την Ενωση και μπορεί από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο να διαρρέεται πως ο Χιμένεθ επιχείρησε να... θολώσει με τις επιλογές του τα νερά για τον Γκαρθία, ωστόσο στην πραγματικότητα έφερε σε αρκετά δυσχερή θέση την ομάδα του και επανήλθαν οι τριγμοί στο εσωτερικό της.

Αυτή την κατάσταση θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν άμεσα οι... μπαρουτοκαπνισμένοι Ερυθρόλευκοι και με δύο σερί νίκες (κόντρα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ) να κάνουν μέσα σε λίγες μέρες άκρως αποφασιστικά βήματα για την κατάκτηση του νταμπλ!  

Ωστόσο, αυτό που απασχολεί κυρίως σε πρώτη φάση τους Πειραιώτες είναι να μη στραβοπατήσουν το βράδυ της Κυριακής. Γι’αυτό και έχει γίνει «φροντιστήριο» στους παίκτες, ώστε να μην σκέφτονται το 9/9 στο πρωτάθλημα ούτε ότι η Ξάνθη έχει 7 ολόκληρα χρόνια να πάρει κάτι θετικό από τον Ολυμπιακό μακριά από την έδρα της.

Αντίθετα, στο Λιμάνι πιστεύουν ότι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για μια πολύ σκληρή μάχη, κόντρα σε μια καλοδουλεμένη και φορμαρισμένη ομάδα που έχει μάθει να «πουλάει ακριβά το τομάρι» της.  

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.