Ads Top

«Ψήνουν» μεταγραφή - τρελή έκπληξη στο Λιμάνι - Μεγάλη ανατροπή από Γκαρσία - Μπάχαλο με Εμενίκε


Λίγες μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχει γίνει κάποια νέα κίνηση ενίσχυσης, καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθεί παίκτης μόνο αν προκύψει αντίστοιχα αποχώρηση από το υπάρχον ρόστερ.


Πάντως, αυτό δε φαίνεται να ισχύει για το κέντρο της άμυνας, όπου μετά τη φυγή του Γιάγκος Βούκοβιτς είναι πολύ πιθανό να μη γίνει κίνηση για την απόκτηση στόπερ. Κι αυτό γιατί θεωρείται «εσωτερική μεταγραφή» ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας κερδίσει όπως φαίνεται την απόλυτη εμπιστοσύνη του Όσκαρ Γκαρσία.

Όπως σας γράφαμε και χθες, άλλωστε, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί τον συμπατριώτη του αμυντικό πολύτιμο κι αυτό μπορεί να αλλάξει τελείως τα δεδομένα για τον παίκτη που μέχρι πρόσφατα γραφόταν ότι μετράει μέρες στο Λιμάνι.

Παρόλα αυτά, όμως, μεταγραφή στον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει, αλλά θα αφορά την... επίθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να κοιτάζουν τελευταία παίκτη για τη γραμμή κρούσης και συγκεκριμένα για έναν επιθετικό… 9,5άρι, που θα μπορεί, δηλαδή, να αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός.

Εξάλλου, η αποχώρηση του Εμάνουελ Εμενίκε μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται στην παρούσα φάση. Η Αλάνιασπορ όντως ψάχνει για φορ, αλλά δεν έχει τον παίκτη του Ολυμπιακού στις πρώτες της επιλογές και μόνο… τελειωμένη δεν είναι η μεταγραφή του εκεί, όπως γράφουν τις τελευταίες ώρες στη γείτονα χώρα.

Παράλληλα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς για τον Νιγηριανό άσο είναι… μπερδεμένο για τη φετινή σεζόν, καθώς λόγο για τον παίκτη φαίνεται πως διατηρεί και η Φενέρμπαχτσέ. Κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση περιπλέκεται, μιας και θα πρέπει και η πρώην ομάδα του να δώσει το «οκ» για τη μεταγραφή του.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.