Ads Top

Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή στον Ολυμπιακό


Δύο 24ωρα έμειναν για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος και στον Ολυμπιακό παραμένουν τα πάντα ανοιχτά, τόσο όσον αφορά το μέτωπο των «κομμένων» όσο και των παικτών που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες.


Με τον χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά, στο Λιμάνι ψάχνουν για μία τελευταία κίνηση, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβουν να την ολοκληρώσουν, πάντως κοιτάνε την αγορά, κάτι που παραδέχθηκε και στις δηλώσεις του μετά το ματς της Τρίπολης και ο Όσκαρ Γκαρσία.

Οι φήμες των τελευταίων ωρών αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ψάχνεται στην Ιβηρική για την τελευταία του μεταγραφή τον Γενάρη και δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη επιλογή να σχετίζεται και με τον Καταλανό προπονητή. Άλλωστε, ο Γκαρσία μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει κάποια μεταγραφή δική του, αν και ήταν ενήμερος για την άφιξη του Κέβιν Μιραλάς, πριν καν συμφωνήσει με τους Πειραιώτες.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης πάντως, όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος, αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς γίνονται πολλές επαφές με ομάδες και μάναζερ τις τελευταίες ώρες, ώστε να βρεθεί τρόπος και να φύγουν παίκτες που δεν υπολογίζονται, όπως οι Καπίνο, Μίλιτς, Εμενίκε και  Ζντιέλαρ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.